Samsun Terme SYDV Personel Alımı

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Samsun Terme ilçesinde bünyesine dahil etmek üzere belirsiz süreli çalışacak 1 adet Büro Görevlisi alacaktır.

Başvurular 12 Aralık 2014 tarihinde sona erecektir.

Alt kısımda verilmiş olan bilgiler doğrultusunda, Genel bilgilere, Aranılan Niteliklere ve Başvuru Bilgilerine ulaşarak daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilir ve başvuruda bulunabilirsiniz.

GENEL BİLGİLER:

BİLGİSAYAR SERTİFİKASI Siyasal Bilgiler Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, İletişim ve Sosyal Hizmetler Bölümleri mezunları arasından seçilecektir. B SINIFI EHLİYET BELGESİ ( AKTİF OLARAK ARAÇ KULLANIYOR OLMAK )

GENEL NİTELİKLER:

Vakfa alınacak olan personellerden 1 (bir) adet Büro Görevlisi Ünvanı ile istihdam edilecek personel Siyasal Bilgiler Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, İletişim ve Sosyal Hizmetler Bölümleri mezunları arasından seçilecektir. Sosyal iletişim becerisine sahip olmak İyi derecede bilgisayar kullanıyor olmak ve Bilgisayar sertifikasına sahip olmak ( tercih nedenidir )  Terme sınırları içerisinde ikamet etmeyi kabul ve taahhüt etmek. En az B sınıfı sürücü belgesi olan ve aktif olarak araç kullanabiliyor olmak. ( Gerek görülmesi halinde uygulamalı olarak bakılacaktır )  Askerlik görevini yapmış veya muaf olmuş ya da askerlik problemi bulunmadığına dair belgeye sahip olmak

Editör: TE Bilisim