Sakarya Akyazı ilçesinde bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına personel alımı yapılıyor. Alımlar belirsiz süreli yapılacak olup adaylar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde belirsiz süreli çalışacaktır. Adaylar başvuru yapabilmesi için Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir. Son başvurular ise en geç 21 Mayıs 2017 tarihine kadardır. 

SERTİFİKA YADA TRANSKRİPT 
- 4 YILLIK YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARININ SOSYAL HİZMET,SOSYOLOJİ,PSİKOLOJİ,REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK,HALKLA İLİŞKİLER,İLETİŞİM BÖLÜMLERİ İLE İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİNİN HERHANGİ BİR BÖLÜMÜNDEN MEZUN OLMAK 
- B SINIFI EHLİYET 
- Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı 
-
1-4 Yıllık Yükseköğretim Kurumlarının, Sosyoloji, Psikoloji, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, Halkla İlişkiler, İletişim, Sosyal Hizmet bölümü veya İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bölümlerinin herhangi birinden mezun olmak veya bu bölümlere denk sayılan bölümlerden mezun olmak.
2-Yükseköğretim Kurulu Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 2015 ve 2016 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP-3 puan türüne göre en az 60 puan almış olmak.
3- B sınıfı ehliyet sahibi olmak ? Askerlik hizmetini tamamlamış olmak (Erkek adaylar için)
4- Son 6 aydır Vakfın bulunduğu ilçe sınırları içerisinde ikamet etmek. BELİRSİZ SÜRELİ PERSONEL ALIM İLANINA İLİŞKİN BAŞVURU BİLGİLERi Başvuruda bulunacak adaylar başvurularını: appext.aile.gov.tr/vakifilan/Giris.aspx adresinden 11.05.2017 - 21.05.2017 tarihleri arasında online olarak yapacaklardır. Bu tarihten sonra yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Tüm başvuru sahipleri 23.05.2017 tarihine kadar başvuru belgelerini, Akyazı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, hizmet bürosuna teslim edeceklerdir. Ayrıca duyuru yapılmayacaktır. Belirtilen tarihlerde belgelerini teslim etmeyenlerin başvurusu daha sonra kabul edilmeyecektir. Son evrak teslim tarihi 23.05.2017 dir.
Editör: TE Bilisim