Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Muğla İli Yatağan ilçesindeki personel eksikliğini karşılamak amaçlı 1 kişilik boş kadro ile Büro Görevlisi alacak. Adaylar bu kadroya başvuru yapabilmeleri için Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmaları ve diğer şartları taşımaları gerekmektedir.Adaylar belirsiz süreli çalışacaktır. Ayrıca adaylar başvuru şartlarına göre başvurularını en geç 10 Kasım 2017 tarihine kadar yapmaları gerekmektedir.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR:

1- Hukuk Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Siyasi Bilimler Fakültesi, İletişim Fakültesi , Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmetler Bölümü, Eğitim Fakültesinin Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü, 4 yıllık Sosyoloji ve Psikoloji Bölümleri, Diğer 4 yıllık fakültelerden mezun olmak kaydıyla ayrıca 2 yıllık Sosyal Hizmetler ve Büro Yönetimi Bölümlerinden mezun olması. 

- B SINIFI EHLİYETİ OLMASI 

- Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı 

Vakfımızın Büro Görevlisi personeli alımı için aranan şartlar;

1- Hukuk Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Siyasi Bilimler Fakültesi, İletişim Fakültesi , Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmetler Bölümü, Eğitim Fakültesinin Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü, 4 yıllık Sosyoloji ve Psikoloji Bölümleri, Diğer 4 yıllık fakültelerden mezun olmak kaydıyla ayrıca 2 yıllık Sosyal Hizmetler ve Büro Yönetimi Bölümlerinden mezun olması,

2- En son alınan KPSS P3 'ten 60 ve üzeri puan olması,

3- En az bir yıldır Yatağan İlçesinde ikamet ediyor olması,

4- Yatağan İlçesi nüfusuna kayıtlı olması,

5- 30 yaşından gün almamış olması,

6- Erkek adaylar için askerliğini yapmış olması,

Editör: TE Bilisim