Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yapmış olduğu duyurusuna göre Mardin Ömerli ilçesindeki personel ihtiyacını gidermek amaçlı Belirsiz süreli çalışacak 1 adet Büro Personeli ve 1 adet Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi Olmak üzere toplamda 2 personel alımı gerçekleştirecek. Başvuruda bulunacak olan adaylar en geç 27 Ekim 2016 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeniz gerekmektedr. 

BÜRO GÖREVLİSİ:
 
- Microsoft Word ve Excel Programlarını İyi Derecede Kullanmak(MEB Onaylı Sertifikası sahibi olmak veya Üniversite Öğrenimi Sırasında Bilgisayar Dersini Aldığına Dair Belge Getirecektir.) 
- İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Bölümleri, Siyasal Bilgiler Fakültesi Bölümleri, İktisat Fakültesi, İşletme Fakültesi, Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Sosyal Hizmet Fakülteleri ve dengi fakültelerin bölümlerinden mezun olmak, 
- En az B sınıfı sürücü ehliyet sahibi ve aktif olarak araç kullanabiliyor olmak. 
- Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı 
- A. İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Bölümleri, Siyasal Bilgiler Fakültesi Bölümleri, İktisat Fakültesi, İşletme Fakültesi, Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Sosyal Hizmet Fakülteleri ve dengi fakültelerin bölümlerinden mezun olmak, B. Yükseköğretim Kurulu Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 2015 veya 2016 yılında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavından KPSS P3 puan türüne göre en az 60 puan almış olmak, C. Sosyal iletişim becerisine sahip olmak, D. Microsoft Word ve Excel Programlarını İyi Derecede Kullanmak(MEB Onaylı Sertifikası sahibi olmak veya Üniversite Öğrenimi Sırasında Bilgisayar Dersini Aldığına Dair Belge Getirecektir.) E. İşin Süresi: Daimi (2 Ay Deneme Süreli, 2 Ay Deneme süresinde personelin verimsiz olması, belirtilen şartların taşımadığı tespit edilmesi durumunda deneme süresi içerisinde idare ihbarsız ve tazminatsız olarak iş sözleşmesini feshedebilir) F. Vakıf iş ve işlemlerine engel olabilecek her hangi bir sağlık sorunu veya başka sorunlarının bulunmaması. G. Mardin ili Ömerli ilçesinde başvuru tarihi itibariyle son 6 aydır ikamet etmiş olmak ve bundan sonra ikamet etmeyi kabul ve taahhüt etmek, H. En az B sınıfı sürücü ehliyet sahibi ve aktif olarak araç kullanabiliyor olmak. İ. Erkek adaylar için Askerlik görevini yapmış veya muaf olmak ya da askerlikle ilişkisi bulunmamak ve askerlikten tecilli olmamak, (Askerlikle ilişkisi olanların ve Askerlikten Tecilli olanların başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır.) J. İstenilen İşgücü Sayısı: 1 (Bir) www.omerli.gov.tr web sitesinden ilan, genel ve özel şartlar ile ilgili detaylı bilgi alınabilir.

Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi:

 Microsoft Word ve Excel Programlarını İyi Derecede Kullanmak(MEB Onaylı Sertifikası sahibi olmak veya Üniversite Öğrenimi Sırasında Bilgisayar Dersini Aldığına Dair Belge Getirecektir.) 
- İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Bölümleri, Siyasal Bilgiler Fakültesi Bölümleri, İktisat Fakültesi, İşletme Fakültesi, Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Sosyal Hizmet Fakülteleri ve dengi fakültelerin bölümlerinden mezun olmak, 
- En az B sınıfı sürücü ehliyet sahibi ve aktif olarak araç kullanabiliyor olmak. 
- Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı 
- A. İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Bölümleri, Siyasal Bilgiler Fakültesi Bölümleri, İktisat Fakültesi, İşletme Fakültesi, Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Sosyal Hizmet Fakülteleri ve dengi fakültelerin bölümlerinden mezun olmak, B. Yükseköğretim Kurulu Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 2015 veya 2016 yılında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavından KPSS P3 puan türüne göre en az 60 puan almış olmak, C. Sosyal iletişim becerisine sahip olmak D. Microsoft Word ve Excel Programlarını İyi Derecede Kullanmak(MEB Onaylı Sertifikası sahibi olmak veya Üniversite Öğrenimi Sırasında Bilgisayar Dersini Aldığına Dair Belge Getirecektir.) E. İşin Süresi: Daimi (2 Ay Deneme Süreli, 2 Ay Deneme süresinde personelin verimsiz olması, belirtilen şartların taşımadığı tespit edilmesi durumunda deneme süresi içerisinde idare ihbarsız ve tazminatsız olarak iş sözleşmesini feshedebilir) F. Vakıf iş ve işlemlerine engel olabilecek her hangi bir sağlık sorunu veya başka sorunlarının bulunmaması. G. Mardin ili Ömerli ilçesinde başvuru tarihi itibariyle son 6 aydır ikamet etmiş olmak ve bundan sonra ikamet etmeyi kabul ve taahhüt etmek, H. En az B sınıfı sürücü ehliyet sahibi ve aktif olarak araç kullanabiliyor olmak. İ. Bilgisayarlı Muhasebeyi iyi derecede kullanmak, (Bilgisayarlı Muhasebe Sertifikası sahibi olmak ya da lisans programının yanında ek olarak Bilgisayarlı Muhasebe bölümlerinden mezun olmak) J. Erkek adaylar için Askerlik görevini yapmış veya muaf olmak ya da askerlikle ilişkisi bulunmamak ve askerlikten tecilli olmamak, (Askerlikle ilişkisi olanların ve Askerlikten Tecilli olanların başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır.) K. İstenilen İşgücü Sayısı: 1 (Bir) www.omerli.gov.tr web sitesinden ilan, genel ve özel şartlar ile ilgili detaylı bilgi alınabilir.