Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı devamlı olarak alım faliyetleri göstermektedir. Sürekli olarak ilanlar yayımlanmakta olup adaylarda bu yönde başvurularını gerçekleştirmektedirler. Alımlar devamlı olarak farklı bölgelerde bulunan vakıflara yapılmaktadır. Bu haberimizde sizlere alım yapan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ilanlarını belirtiyor olacağız. Adaylar aşağıda paylaşacağımız doğrultuda ilana başvuru yapabilecekler.

DETAYLAR NELERDİR?

Farklı bölgelerde bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfları bünyelerindeki memur personel eksikliklerini tamamlamak amaçlı memur personel alımı yapmaktadırlar. Alımlar farklı bölge ve pozisyonlarda yapılmaktadır. Başvuru yapacak adaylar kurumun belirlediği nitelikler doğrultusunda başvurularını gerçekleştiriyorlar. Alımlar belirsiz süreli yapılmakta olup adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranacaktır. Buna göre KPSS en az 60 puan ile memur alımı yapılmaktadır.

HANGİ SYDVLER ALIM YAPIYOR?

Yukarıda da belirttiğimiz üzere farklı bölgelerde memur alımı yapılıyor. Buna göre Van Gürpınar İlçesindeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesine 1 kişilik boş kadro ile Muhasebeci alacak. Rize Merkez'deki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ise 1 kişilik kadro ile Büro Görevlisi ve Mardin Midyat ilçesindeki SYDV 3 Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alacak.

ADAYLARDAN ARANAN GENEL ŞARTLAR NELERDİR?

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı memur personel alım ilanlarına başvuru yapacak adaylar mutlaka 18 Yaşını doldurmuş olmak, 35 yaşından büyük olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış vey askerlik ile ilgisi bulunmamak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi bulunmamak, B Sınıfı Sürücü belgesine sahip olmak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek ve MS Office programlarını kullanabilmeleri gerekmektedir. 

Ayrıca yukarıdaki nitelikler dışında 2016 veya 2017 yıllarında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans düzeyinde KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmaları şarttır.

NASIL BAŞVURU YAPILIR VE SON BAŞVURU TARİHLERİ NEDİR?

İlanlara başvuru yapacak adaylar başvurularını son başvuru gününe kadar https://appext.aile.gov.tr/vakifilan/Login.aspx adresi üzerinden gerçekleştirebilirler. Buna göre Van Gürpınar için başvurular 29 Mart 2018 tarihinde, Rize Merkez için 02 Nisan 2018 tarihinde ve Mardin Madyat için 30 Mart 2018 tarihinde başvurular sona erecektir.

Editör: TE Bilisim