Yayımlanan ilanlara göre farklı bölgelerde bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfları bünyelerindeki memur personel eksikliğini karşılamak amaçlı Memur Personel Alımı yapacaklarını belirttiler. Alımlar farklı bölgelerde bulunan 4 SYDV ye yapılacak ve adaylardan aranan başvuru şartları ve başvuru tarihleri belirtildi. Buna göre adayların başvuru yapabilmeleri için Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 60 puan almış olmaları zorunludur.

ALIM YAPAN SYDV'LER

Kamuya personel alımı yapan bir çok Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bulunmaktadır. Şu anda başvuru süreleri devam eden ve fakrlı pozisyonlarda alım yapan SYDV'ler, Şırnak Merkez, Niğde Çamardı, Eskişehir İnönü ve Ağrı Patnos ilçelsi için alım yapılacaktır. Buna göre, Şırnak Merkez'de 1 Büro Görevlisi ve 1 Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi, Niğde Çamardı 'da 2 Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi, Eskişehir İnönü'de 1 Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi ve Ağrı Patnos ilçesinde 3 Büro Görevlisi, 8 Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi ve 1 Muhasebeci alımı yapılacaktır.

ADAYLARDAN ARANAN GENEL ŞARTLAR NELERDİR?

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı alım yapacağı pozisyonlar için adaylardan bazı nitelikler aramaktadır. Söz konusu alımlar içni adaylardan genel olarak, Lisans mezunu olmak, En az B Sınıfı Sürücü belgesine sahip olmak, Alım yapılacak il veya ilçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak,  2016 veya 2017 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir Sağlık problemi olmamak, Bilgisayar kullanabiliyor olmak gibi genel nitelikler aranacaktır. Bu şartları taşıyan adaylar için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfları adaylara Mülakata yapacak olup Mülakat sonucunda atamalarını gerçekleşitrecektir.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularını başvuru tarihlei içerisinde gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre, Şırnak ili için en geç 25 Nisan 2018, Niğde Çamardı ilçesi için en geç 25 Nisan 2018, Eskişehir inönü ilçesi için en geç 23 Nisan 2018 ve Ağrı Patnos ilçesi için en geç 20 Nisan 2018 tarihine kadar başvuru yapılması gerekmektedir. İlgili alım ilanlarını detaylı incelemek için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim