Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı farklı illerdeki alımlarıda devam ediyor. Son olarak yayımlanan ilana göre Ankara Beypazarı ilçesinde bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak üzere Sosyal yardım ve İnceleme Görevlisi alacak. Toplamda 1 kişi alınacak olup başvuru yapacak adaylarında bu yönde gerekli nitelikleri taşımaları gerekmektedir.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR:

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı adaylardan, en az dört yıllık eğitim veren Sosyal Hizmetler, Sosyoloj, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler bölümleriyle, İletişim Fakültesi Siyasal Bilgiler Fakültesi , İktisadi ve İdari Bilimler fakültelerinden mezun olmuş olmak,

En Az B Sınıfı ehliyete sahip olmak, Herhangi bir seyehat engeli bulunmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, Başvuru tarihi itibari ile en az 1 yıl Ankara beypazarında ikamet etmiş olmak, 2016 veya 2017 yıllarında ÖSYM tarafından yapılmış olan kamu Personeli Seçme Sınavından en az 60 puan almış olmak, Adli Sicil kaydı bulunmamak, Çevreyi , sosyal dokuyu tanıyor olmak tercih sebebi olacaktır. 11-İkinci yabancı dil, yüksek lisans doktora yapmış olmak, işitme engeli dili biliyor olmak avantajlı koşul olarak değerlendirilebilir.

Buna göre başvuru yapacak adaylar başvurularını en geç 28 Ocak 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim