Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alımı gerçekleştiriyor. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere Yozgat Saraykent ilçesinde büro personeli alacak. Belirsiz süreli çalışacak ve adaylar başvurularını en geç 20 Temmuz 2017 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvuru yapacak adaylar mutlaka 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir. 

DETAYLAR:

Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı 
- ) İyi derecede bilgisayar (Windows, Word, Excel, Powerpoint, photoshop v.b. ) kullanabiliyor olmak.(Tercih sebebidir.)

2)-Son 1 yıl içerisinde kendisinin Saraykent ilçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olması ve Saraykent ilçesinde ikamet etmeyi kabul ve taahhüt etmek.

3)-Görevin devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sağlığı ile özrü bulunmamak.

4) ÖSYM tarafından 2016 ve 2017 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSS P3 puan türünde en az 60 puan almış olmak.

5) (4) yıllık lisans eğitimi veren yükseköğretim kurumları bölümlerinden birinden mezun olmak,

6) El yazısı ile hazırlanmış Özgeçmiş ( Doğum yeri , eğitim durumu , iş deneyimleri , özel meziyet ve nitelikleri , bu işe neden başvurduğu , geleceğe dönük hedef ve amaçları , aile bilgileri , hobileri gibi konulardan bahsedilecektir.)

7) Varsa iş deneyim belgesi, Bilgisayar Sertifikası ,Ehliyet , Yüksek Lisans Mezuniyet Belgesi.

08) 2 ay deneme aşaması tamamlanan ve göreve başlayan kişi en az 3 yılı tamamlamadan kendi isteğiyle işten ayrıldığı zaman 10.000,00 TL(Onbinlira) tazminatı Vakfımız tarafına ödemeyi kabul etmiş sayılır.

Editör: TE Bilisim