Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesindeki personel eksikliği için 1 kişilik boş kadro ile alım yapacak. Alımlar Kastamonu Şenpazar ilçesinde yapılacak olup adaylar belirsiz süreli çalışacaktır. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Kastamonu Şenpazar ilçesindeki personel başvuruları en son 25 Mayıs 2017 tarihine kadar devam edecektir. Adaylar başvuruda bulunabilmeleri için 2015 veya 2016 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir.

BİLGİSAYAR SERTİFİKASINA SAHİP OLMAK 
- DENEYİMLİ EN AZ 3 YIL B SINIFI EHLİYETE SAHİP OLMAK 
- Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı 
- 1- Yükseköğretim Kurulu Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 2015 veya 2016 yılında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavından KPSSP3 puan türüne göre en az 60 puan almış olmak. Personel sayısının 5 (Beş) katı kadar kişi geçerli KPSS P3 puanına göre en yüksek puandan başlayarak sıralanır ve mülakata çağırılır.
2- Sözlü sınavda adayların bilgisayar kullanabilme düzeyleri (Word, excel ve powerpoint programlarını kullanabilme, grafik ve slayt hazırlama) kendilerini ifade edebilme, hal ve hareket, kişilik özellikleri, mesleğe uygunluğu, strese dayanıklılık mesleki bilgi beceri, proje yazma ve üretme yeteneğine sahipliği, genel yetenek, T.C. Anayasası, 3294 sayılı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Kanunu, 2022 sayılı 65 yaşını doldurmuş muhtaç, güçsüz ve kimsesiz Türk Vatandaşlarına aylık bağlanması hakkındaki Kanun ve uygulama yönetmeliği, 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu ve Uygulama Yönetmeliği, Atatürk ilke ve İnkılapları ile Türkiyenin idari yapısı konularından oluşacaktır.
3- 4 yıllık Yüksek Öğretim kurumlarının her hangi bir bölümünden mezun olmak.
4- Sosyal İletişim becerisine sahip olmak.
5- Temel bilgisayar programlarını iyi düzeyde kullanabilmek ve bilgisayar sertifikasına sahip olmak.
6- Deneyimli en az 3 yıllık B sınıfı ehliyete sahibi olmak
7- İşin Süresi: Belirsiz süreli(6 Ay Deneme Süreli)
8-İstenilen İşgücü Sayısı: 1 (bir) 9-İlana çıkıldığı gün itibarı ile Şenpazar İlçesi sınırlarında ikamet ediyor olmak ve belgelendirmek.
10-Erkek adaylar için askerliğini yapmış olmak
11-Mülakat 100 puan üzerinden değerlendirilecek olup 60 puanın altında kalan aday başarısız sayılıp değerlendirmeye alınmayacaktır.
Editör: TE Bilisim