Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Personel Alımı Yapıyor. SYDV Kayseri Kocasinan İlçesinde  ikamet eden 1 adet büro görevlisi alacaktır. Son Başvuru tarihi 22.10.2014 olarak belirleyen Kayseri Kocasinan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personelini belirsiz süreli olarak alacaktır. Alt kısımda verilmiş olan bilgiler de daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilirsiniz.

GENEL NİTELİKLER: MEB Onaylı Sertifika, Psikoloji , Psikolojik rehberlik ve danışmanlık, sosyoloji, sosyal hizmetler, Sosyal yardımlar Genel müdürlüğünün belirlemiş olduğu genel ve özel şartları taşımak, Üniversitelerin Psikoloji, Sosyal hizmetler, psikolojik rehberlik ve danışmanlık, sosyoloji bölümlerinden birinden mezun olmak, En az 6 Aydır Kayseri ilinde ikamet ediyor olmak, MEB Onaylı bilgisayar sertifikasına sahip olmak, İşe alım talebi olarak her türlü sorularınızı [email protected] adresine gönderebilirsiniz.

NOT: Son başvuru tarihine kadar herhangi bir evrak teslimi yapılmayacaktır. 23.10.2014 tarihinde mülakata hak kazanan adayların listesi www.kocasinan.gov.tr adresinden ilan edilecektir ve sadece mülakata girmeye hak kazanan adayların evrakları istenektir. Belirtilen bölümler haricinde müracaat kabul edilmiyecektir. Müracaat yapsalar dahi müracaatları dikkate alınmıyacaktır.