Karaman Başyayla ilçesinde bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesindeki personel eksikliğini gidermek amaçlı 1 kişilik boş kadro ile Büro Görevlisi alımı yapacağını belirtti. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı alım yapacağı kadro için adaylar Belirsiz süreli çalışacak ve adaylar başvurularını en geç 06 Ekim 2017 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

1. 4 yıllık Yükseköğretim Kurumlarının Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, İletişim ve Sosyal Hizmetler, bölümlerinin birinden mezun olmak.

2. En az B sınıfı ehliyet sahibi olmak veya işe alımı yapıldığı takdirde 1 (bir) yıl içinde ehliyet alacağını taahhüt etmek.

3. Adayların başvuru bitiş tarihinden önce vakfın bulunduğu il sınırları içinde ikamet ediyor olması ve bu durumu belgelendirmesi.

4. Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile engeli bulunmamak

5. Gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilenlerin talepleri değerlendirilmeyecek, haklarında herhangi bir işlem yapılmış ise bu işlemler iptal edilecektir. Ayrıca, konusu suç teşkil eden hususlarda gerekli yasal yollara başvurulacaktır.

* İlanın ayrıntıları için, http://www.basyayla.gov.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim