Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesindeki personel ihtiyacını karşılamak üzere Büro Görevlisi alacak.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere Karaman Ayrancı ilçesinde 1 adet Büro Görevlisi alacak. Adaylar belirsiz süreli olarak çalışacaktır. Başvuruda bulunacak olan adaylar, en geç 12 Temmuz 2016 tarihinde kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. 

- 4 yıllık Yükseköğretim Kurumlarının Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, İletişim ve Sosyal Hizmetler, bölümlerinin birinden mezun olmak. 
- En az B sınıfı ehliyet sahibi olmak veya işe alımı yapıldığı takdirde 1 (bir) yıl içinde ehliyet alacağını taahhüt etmek. 
- Aday vakfın bulunduğu il sınırları içinde ikamet ediyor olmalı 
- 1. 4 yıllık Yükseköğretim Kurumlarının Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, İletişim ve Sosyal Hizmetler, bölümlerinin birinden mezun olmak.
2. En az B sınıfı ehliyet sahibi olmak veya işe alımı yapıldığı takdirde 1 (bir) yıl içinde ehliyet alacağını taahhüt etmek.
3. Adayların başvuru bitiş tarihinden önce vakfın bulunduğu il sınırları içinde ikamet ediyor olması ve bu durumu belgelendirmesi.
4. Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile engeli bulunmamak
5. Gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilenlerin talepleri değerlendirilmeyecek, haklarında herhangi bir işlem yapılmış ise bu işlemler iptal edilecektir. Ayrıca, konusu suç teşkil eden hususlarda gerekli yasal yollara başvurulacaktır.
Başvuru İle İlgili Açıklamalar
1. Adaylar, başvuru başlangıç tarihi olan 01.07.2016 tarihinden başvuru bitiş tarihi olan 12.07.2016 tarihine kadar https://appext.aile.gov.tr/vakifilan/Giris.aspx adresinden çevrimiçi başvuru yapabileceklerdir.
2. İlanda belirtilen KPSS P3 puan türünden en yüksek puanı alan adaydan başlamak ve alınacak personel sayısının beş katını geçmemek üzere bir sıralamaya tabi tutulur. KPSS P3 puan türü itibariyle en son adayın aldığı puanla aynı puana sahip adaylar da mülakata çağrılır.
3. Vakfımıza teslim edilmesi/gönderilmesi gereken belgelerin son belge teslim tarihi olan 13.07.2016 Çarşamba günü mesai bitimine kadar ulaşmayan veya eksik belge veren/gönderen adayların başvuruları dikkate alınmayacaktır.
4. Mülakata hak kazanan adaylar Ayrancı Kaymakamlığının http://www.ayranci.gov.tr adresinden 13.07.2016 tarihinde saat 19.00? dan itibaren ilan edilecektir.
5. Mülakat Ayrancı Hükümet Konağı Ayran Dede Toplantı Salonunda, 14.07.2016 günü saat 15.00 da yapılacaktır. İLAN METNİNİN TAM HALİNE AYRANCI KAYMAKAMLIĞININ RESMİ SİTESİNDEN ULAŞILABİLİR. BAŞVURU YAPAN BÜTÜN ADAYLAR İLANIN TAMAMINI GÖRMÜŞ/OKUMUŞ VE KABUL ETMİŞ SAYILACAKTIR.
Editör: TE Bilisim