Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesindeki memur personel ihtiyacını karşılamak amaçlı farklı bölgelerdeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakflarına memur personel alımı yapıyor. Toplamda 8 Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyelerine farklı kadrolarda alım yapacak. Adaylar belirsiz süreli çalışacak olup, aranan şartları taşıyan herkes başvuru şartları içerisinde başvurularını gerçekleştirmeleri zorunludur.

Buna göre Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı alımlarını genelde, Sosyal yardım ve İnceleme Görevlisi, Büro Görevlisi, Muhasebeci kadroların gerçekleştirmektedir. An itibari ile başvuruları devam eden SYDV ler, Batman, Kırklareli, Ankara, İzmir, Balıkesir, Küyahta Ttabzon ve Karaman illerindedir. Bu iller için alım başvuruları hala devam etmektedir. Adaylar başvurularını başvuru süreleri içerisinde gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

ADAYLARDAN ARANAN GENEL NİTELİKLER:

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ( SYDV ) adaylardan genellikle, 4 yıllık eğitim veren kurumların kadro seviyesine göre ilgili bölümlerinden mezun olmuş olmak, en az B sınıfı ehliyet sahibi olmak, 2016 veya 2017 yıllarında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından en az KPSSP3 pun türünden 60 puan almış olmak, görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, alım yapılan ilçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak ve etmiş olmak, sosyal iletişim becerisine sahip olmaki seyehat engeli bulunmamak ve Bilgisayar ve Microsoft Office programlarını iyi derecede kullanabiliyor olmak şartları aranmatadır.

Adaylar bu şartlara göre aşağıda sizler için paylaştığımız tabloyu inceleyebilirsiniz. Aşağıdaki tablo tamamen isinolsa.com ekibi tarafından hazırlanmış ve aşağıdaki tabloda alım yapılacak SYDV ye, alım sayısına, son başvuru tarihlerine ve detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

ALIMI DEVAM EDEN SYDV İLANLARI

ALIM YAPACAK SYDV

KADRO SAYISI

SON BAŞVURU

DETAYLAR

Batman Kozluk

isinolsa.com

2

24/11/17

TIKLAYIN

Kırklareli

2

24/11/17

TIKLAYIN

Ankara Bala

1

30/11/17

TIKLAYIN

Izmir Torbalı

1

01/12/17

isinolsa.com

TIKLAYIN

Balıkesir Karesi

3

04/12/17

TIKLAYIN

Kütahya Çavdarhisar

1

27/11/17

TIKLAYIN

Trabzon Arsin

1

01/12/17

TIKLAYIN

Karaman Ermenek

1

01/12/17

TIKLAYIN

Editör: TE Bilisim