İzmir Konak SYDV Personel Eleman Alımı



Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Personel Alımı Yapıyor. SYDV İzmir Konak İlçesinde bünyesine dahil etmek üzere belirsiz süreli çalışacak 1 adet Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alacaktır. İzmir Konak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı için başvuruların son tarihi 16 Aralık 2014 tür. Alt kısımda verilmiş olan başvuru bilgilerine, genel bilgilere, Genel niteliklere ve Özel şartlara ulaşarak daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilir ve başvuruda bulunabilirsiniz.

GENEL BİLGİLER:

Bölüm şartı aranmaktadır.(4) yıllık lisans eğitimi veren yükseköğretim kurumlarının Sosyal Hizmetler, Sosyoloji , Psikoloji, Halkla İlişkiler, Felsefe, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik (PDR) bölümleriyle İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinden birinden mezun olmak.  Aday vakfın bulunduğu il sınırları içinde ikamet ediyor olmalı

GENEL NİTELİKLER:

Yalnızca erkek personel alınacaktır. (4) yıllık lisans eğitimi veren yüksek öğretim kurumlarının Sosyal Hizmetler, Sosyoloji ,Psikoloji, Halkla İlişkiler, Felsefe, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik (PDR) bölümleriyle İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinden birinden mezun olmak,  Bilgisayar programlarını iyi derecede kullanabiliyor olmak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut, akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile ilgili engeli bulunmamak, şartları aranır. İkametgah şartı aranmaktadır.(İkametgah adresi İzmir İli dışında olan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir.)
Editör: TE Bilisim