Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yapılmış olan duyuruya göre, İzmir Çiğli ilçesindeki SYDV bünyesine personel alımı gerçekleşitrecek. İzmir Çiğli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesine 2 kişilik boş kadro ile Büro Görevlisi alacak. Adaylar belirsiz süreli çalışacak olup başvurularını en geç 15 Ekim 2017 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir. Başvuru yapabilmek için adaylar Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 60 puan almış olmaları şarttır. İşte başvuru şartları şöyledir;

GENEL ŞARTLAR:

1- a) 2016 yılı Yükseköğretim Kurulu Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan ve geçerli Kamu Personel Seçme Sınavından KPSSP3 puan türüne göre en az 60 puan almış olmak.

b) Büro Görevlisi için son 6 aydır ilçemizde ikamet ediyor olmak (Çevreyi, sosyal dokuyu tanıyor olmak).

2- Bilgi beceri ve mülakat sınavı sonunda işe başlayışta 3 yıl içerisinde kendi isteğiyle ayrılan personel Vakfımıza 10.000.-TL (Onbin) tazminat ödemek zorundadır.

3-MÜLAKAT SINAVINA ÇAĞRILACAK

ADAYLAR İÇİN İSTENEN BELGELER;

Başvuru dilekçesi (Özgeçmiş, ikamet adresi ve iletişim bilgileri ve başvuru yapmak istediği unvan yazılı olarak dilekçede yer alacaktır),Diploma veya geçici mezuniyet belgesinin aslı veya noter tasdikli sureti,Önlü arkalı nüfus cüzdanı fotokopisi,Geçerli KPSS sınav sonuç belgesi aslı, Sürücü belgesi fotokopisi,2 adet vesikalık fotoğraf (son 6 altı ay içinde çekilen),Askerlik terhis veya ilişkisi yoktur belgesi aslı veya tasdikli sureti (Erkek adaylar için),Sağlık raporu (Aile Hekiminden alınması yeterlidir, işe başlayacaklardan tam teşekküllü devlet hastanesinden heyet raporu istenecektir.) Sabıka kaydı, Varsa İş Deneyim Belgeleri, Adrese dayalı nüfus kayıt örneği

4-Büro Görevlisi (2 kişi) alım ilanına ilişkin detaylar Çiğli Kaymakamlığı resmi web sitesinde (www.cigli.gov.tr) ilan edilmiştir.

Editör: TE Bilisim