Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesindeki personel ihtiyacını karşılamak üzere 1 adet Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alacak. Aday belirsiz süreli çalışacak olup başvurularını en geç 15 Ağustos 2016 tarihine kadar yapmaları gerekemktedir. 

Bilgisayar kullanmak, Windows, Ofis programlarını iyi derecede bilmek, (Aldığı sertifika, kurs bitirme belgesi veya Transkript üzerinde Bilgisayar dersi aldığını gösterir belge) 
- 4(Dört) Yıllık Yükseköğretim Kurumlarının Sosyoloji, Psikoloji, Rehberlik ve Danışmanlık bölümlerinin herhangi birinden mezun olmak. 
- En az B sınıfı ehliyet sahibi olmak ve aktif araç kullanmak. 
- Aday vakfın bulunduğu il sınırları içinde ikamet ediyor olmalı 
- 1- 4(Dört) Yıllık Yükseköğretim Kurumlarının Sosyoloji, Psikoloji, Rehberlik ve Danışmanlık bölümlerinin herhangi birinden mezun olmak. 2- İstihdam Edilecek 1 (Bir) Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi için aşağıdaki ÖZEL ŞARTLAR aranır.
3- ÖSYM tarafından 2015- 2016 yılında lisans mezunları için yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSS P3 puan türünde en az 60 puan almış olmak. 4- Bilgisayar kullanmak, Windows, Ofis programlarını iyi derecede bilmek, (Aldığı sertifika, kurs bitirme belgesi veya Transkript üzerinde Bilgisayar dersi aldığını gösterir belge) 5- En az B sınıfı ehliyet sahibi olmak ve aktif araç kullanmak. 6- Başvuru tarihi itibariyle 6 ay öncesi İstanbul İli Avrupa Yakası İlçelerinde ikamet ediyor olmasını belgelendirmek. (Nüfus Müdürlüğünden alacağı Adres Bilgileri Raporu ile belgelendirmek.) 7- Müracaat tarihi itibariyle 18 yaşını bitirmiş ve 35 yaşından gün almamış olmak, 8- Sosyal iletişim becerisine sahip olmak. 9 - Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özrü bulunmamak ve bunu tam teşekküllü devlet hastanesinden alacağı Sağlık Raporu ile belgelendirmek. 10- Vakfımız alım sürecinin her aşamasında iptal yetkisine haiz olup, mülakat sonucunda personel alıp almamakta serbesttir ÖNEMLİ NOT: Adayların başvurdukları pozisyon için belirtilen şartlara ilişkin belgelerini Vakfımıza bizzat kendilerinin teslim etmesi zorunludur.
Editör: TE Bilisim