Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Personel alımı yapıyor. SYDV Hatay Payas ilçesinde personel ihtiyacını karşılamak üzere belirsiz süreli çalışacak 1 adet Büro Görevlisi alınacaktır. Son başvuru tarihi olarak 27 Ekim 2014 tarihi olarak belirlenmiştir. Alt kısımda verilmiş bilgilerde, Genel niteliklere, İstenilen belgelere ve Genel bilgilere daha ayrıntılı bir şekilde ulaşarak başvuruda bulunabilirsiniz.

GENEL ŞARTLAR:  Microsoft Office (Word, Excel, Power Point) Kamu Yönetimi, İktisat, İşletme, Ekonometri, Muhasebe, Sosyoloji Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı

ÖZEL ŞARTLAR: 2014 KPSS sınavı P3 puan türünden en az 60 Puan almış olmak Yüksek Öğrenim Kurumlarının İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nin Kamu Yönetimi, İktisat, Ekonometri, İşletme, Muhasebe, Maliye Bölümlerinin herhangi birinden lisans mezunu olmak, Sosyoloji Bölümü Lisans mezunu olmak, Payas İlçesi sınırlarında en az 1 yıldır ikamet ediyor olduğunu belgelemek, Sosyal İletişim Becerisine sahip olmak, Bilgisayarda Microsoft Office programlarını ( Word, Excel, Power Point) iyi derecede kullanabiliyor olmak. Bilgisayar bilgisini transkriptinde alınan bilgisayar dersi ile veya MEB onaylı Bilgisayar Sertifikası ile belgelemek. Her türlü iklim koşullarında sahada veya büroda çalışmasına engel bir rahatsızlığının olmadığını gösterir heyet raporu ile belgelemek. (Mülakata çağrılması halinde ibraz edilmesi gerekmektedir) Mülakata çağrılması halinde adaydan istenen belgeler; 2014 yılı KPSS P3 sınav sonuç belgesi aslı ya da noter tasdikli sureti TC kimlik numarasını içeren Nüfus Cüzdanı Renkli Fotokobisi Sözleşmeli Personel İş Talep Formu Son 3 ay içinde çekilmiş 2 Adet fotoğraf Bitirdiği okul veya çıkış belgesinin aslı veya onaylı sureti Bilgisayar sertifikası (Aslı veya onaylı sureti) Varsa iş deneyimi bilgileri Adli sicil belgesi Askerlikle ilişiğinin olmadığına dair belge.