Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yapmış olduğu duyurusuna göre Gaziantep Yavuzeli ilçesinde bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde buluan personel eksikliğini karşılamak amaçlı belirsiz süreli çalışacak 1 kişilik boş kadro ile Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alacak. Başvuru yapacak adaylar 2016 yılı veya 2017 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir. Başvurular en geç 21 Eylül 2017 tarihine kadar yapılması gerekmektedir.

Herhangi bir kurumdan alınmış olan bilgisayar sertifikası, Kurs bitirme Belgesi veya Transkript üzerinde bilgisayar dersi okuduğunu gösterir belgeye sahip olmak ve iyi derecede ofis proğramlarını kullanabiliyor olmak 
- İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümleri, Sosyal Hizmetler ve Halkla İlişkiler bölümlerinden mezun olmak. 
- En az 1 yıldır B sınıfı ehliyete sahip ve aktif olarak araç kullanılabiliyor olmak. 
- Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı 

1. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

2. Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak,

3. 18 yaşını bitirmiş olmak ve 35 yaşını doldurmamış olmak,

4. Askerlik görevini yapmış veya muaf olmak ya da askerlikle ilişkisi bulunmamak,

5. Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

6. Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar , zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahküm olmamak. (Devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunulduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara üyeliği, mensubiyeti veya iltisakı yahut bunlarla irtibatı olduğu tespit edilen kişilerin müracaatı kabul edilmeyecektir. )

7. Görevin özelliğine göre eğitim, iletişim, saha çalışmalarına uyum ve tecrübe gibi özel şartları taşımak.

8. 4 yıllık yükseköğretim kurumlarının İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümleri, Sosyal Hizmetler ve Halkla İlişkiler bölümlerinden mezun olmak ve ÖSYM tarafından yapılan geçerli kamu personeli seçme sınavında KPSSP3 puan türünde en az 60 puan almak. (2016-2017)

11. Herhangi bir kurumdan alınmış olan sertifika, Kurs bitirme Belgesi veya Transkript üzerinde bilgisayar dersi okuduğunu gösterir belge ile dersleri gördüğünü belgelemek.

12. En az 1 (Bir) yıllık B sınıfı Ehliyet Sahibi olmak ve aktif olarak araç kullanabilmek.

13. Aday Vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ilan tarihi itibariyle en az 1 (bir) yıldır ikamet ediyor olmak ve belgelemek.

14.Vakfımız mülakat sonucunda personel alıp almamakta serbesttir.

Başvuru ve diğer bilgiler; www.yavuzeli.gov.tr 0342 641 10 33

Editör: TE Bilisim