Erzurum İspir SYDV Personel Alımı

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Personel alımı yapıyor. SYDV bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere, Belirsiz süreli çalışacak 1 adet Büro Görevlisi alınacaktır. Başvurular 19 Aralık 2014 tarihinde son bulacaktır. Alt kısımda verilmiş olan bilgilerde Genel niteliklere, Başvuru bilgilerine ve Genel bilgilere ulaşarak daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilir ve başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

GENEL BİLGİLER:

Bilgisayar sertifikasına sahip olmak.İyi derecede bilgisayar (Windows, Word, Excel, Powerpoint, photoshop v.b. ) kullanabiliyor olmak. Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, İktisat, İşletme, Maliye, Muhasebe, Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlşkiler ve Sosyal Hizmetler En az B sınıfı ehliyet sahibi olmak. Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı

GENEL NİTELİKLER:

Yükseköğretim Kurulu Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 2013 veya 2014 yılında yapılan Kamu Personel Seçme sınavından KPSSP3 puan türüne göre en az 60 puan almış olmak. Üniversitelerin 4 yıllık fakültelerinin Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, İktisat, İşletme, Maliye, Muhasebe, Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlşkiler ve Sosyal Hizmetler bölümününden mezun olarak lisans diplamasına sahip olmak veya alanında yüksek lisansını tamamlamış olmak. Başvuru öncesi en az altı ay süreyle İspir ilçesinde ikamet etmiş olmak. Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özrü bulunmamak. En az B sınıfı ehliyet sahibi olmak. Bilgisayar sertifikasına sahip olmak.İyi derecede bilgisayar (Windows, Word, Excel, Powerpoint, photoshop v.b. ) kullanabiliyor olmak. Erkek personel alınacak.Askerliğini yapmış erkek adaylar başvurabilecek.

Editör: TE Bilisim