Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde bulunan memur personel eksikliğini karşılamak üzere alım yapacağını beirtti. Yayımlanan ilana göre Alımlar Diyarbakır Kulp ilçesindeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfıına yapılacak. Belirsiz süreli çalışacak olan adaylar başvurularını en geç 23 Ocak 2018 tarihine kadar yapmaları gerekmektedir. Ayrıca Diyarbakır Kulp ilçesine 1 kişilik kadro ile Büro Görevlisi alınacaktır.

İLANIN DETAYLARI:

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bu yönde adaylardan, en az B sınıfı ehliyete sahip olmak, Türkl Dili Edebiyatı bölümü mezunu olmak, Bilgisayar F Kılavye Kullanıcı olmak şartları aramaktadır.

Adaylardan özel olarak ise, Diyarbakır Kulp İlçesi Nufüs Kayıtlı olmak, Kulp ilçesinde en az 5 yıl Başvuru tarihi itibari ile ikamet ediyor olmak, Dört yıllık eğitim veren ilgili bölümden mezun olmuş olmak, ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden en az 70 ve üzeri puan almış olmak, Milli Eğitimden onaylı bilgisayar kullanabiliyor sertfikasına sahip olmak, Bilgisayar, Muhasebe, F Kılavye kullanabilir ve Bilgisayar İşletmeni Sertiikasına sahip olmaları şarttır.

Adaylar bu doğrultuda başvurularını en geç 23 Ocak 2018 tarihine kadar yapmaları gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim