Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı yaptığı duyurusu ile bünyesine farklı pozisyonlarda personel alımı yapacağını belirtti. Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı Diyarbakır Lice ilçesinde belirsiz süreli çalışacak 1 Büro Personeli ve 1 Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi olmak üzere toplamda 2 kişi alınacak. Başvuru yapacak adaylar en geç 25 Eylül 2017 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir.  Ayrıca başvuru yapacak adaylar Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir.

Bilgisayar sertifikası veya Bilyğisalyar proğramlarını iyi derece kullanıyor olmak 
- Ünüversitelerin Kamu yönetimi veya siyaset bilimleri bölümünden enaz 4 (Dört) yıllık lisans mezunu olmak 
- en az B sürücü belgesine sahip olmak 
- Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı 
- 1. Lice ilçesinde ikamet etmeyi kabul ve taahhüt etmek, (Sınavda başarılı olan aday İçin geçerli)

2. Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı özrü bulunmamak.

3.-Varsa iş deneyim belgesi

4- İşin Süresi: Daimi (6 Ay Deneme Süreli)

5- İlan tarihinden önce İlçede düzenli olarak 2 (İki) Yıl ikamet ediyor olması ve Sınavın ilan tarihinden sonra yapılacak ikametgah değişikliği kabul edilmeyecektir.

6- Sınavla İlgili Duyuru Metni Lice Kaymakamlığı (Sos. Yar. Day Vakfı Müdürlüğünden) temin edilebilir

7-Müracaat edecek adayların işin gereği bayan adayların başvuru yapması tercih sebebidir.

8-ÖSYM tarafından 2016 veya 2017 yıllarında yapılan "Kamu Personeli Seçme Sınavında" KPSSP3 puan türüne göre en az 60 puan almış olmak.

9- Proje Döngüsü Yönetim Eğitimleri Sertifikası, Avrupa Birliği Eğitim Sertifikası,Aile Eğitimi Sertifikası,MEB Onaylı Bilgisayar Kullanımı Sertifikası (Bilgisayar İşletmenliği-Operatör), ISO 9001 Kalite Yönetim Sisitemi ve ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Eğitim Sertifikas ve Uygulamalı Girişimcilik Sertifikalarına sahip olmak.

10- Proje Döngüsü ve Yönetim konusunda en az 4 (DÖrt) yılılık bir tecrübeye sahıp olmak .Ulusal veya Uluslararası düzeyde projelerin yapılması ve uygulanmasında tecrübe sahıbi olmak.

11-Görevni yapmasına engel yoktur sağlık raporu istenecek( Devlet Hastahanesinden)

12- Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı adına proje yaza bilme ve halihazırda bulunan projeleri koordine edebilme liyakatına sahip olma.

13- Mülakat Komusyonu, Mülakatta çağrılan adaylardan işin gereklerine haiz nitelikleri taşıdığına kaanat getirdiği adayların seçmekte/işin gereklerine haiz nitelikleri taşımadığına kaanat getirdiği adayların seçmemekte serbesttir.

14- Mülakat sonucunda işe girmeye hak kazanan personelin güvenlik soruşturması yapılacaktır. olumsuz bir durumla karşılaşması halinde Mütevelli Heyeti tarafından işe alımı iptal edilecektir.

15- Varsa her türlü Sertifika ve Belgeler.

Editör: TE Bilisim