Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bir çok bölgede personel alacak. Söz konusu haberimizde sizlere hangi SYDV lerin alım yapacağını ve adaylardan aranan nitelikleri belirteceğiz. Bu haberimiz sayesinde sizlerde alım yapılan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfıında göreve başlayabileceksiniz. Alımlar Kamu Personeli Seçme Sınavı puan durumuna göre yapılmaktadır. Bu sebeple en az 60 puana sahip olan adaylar başvuru yapabilecektir.

PEKİ HANGİ SYDV'LER ALIM YAPIYOR?

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı farklı bölgelerde bünyesine alım yapacağını belirtti. İlanlar yayımlandı ve buna göre, Bursa Kestel, Antalya Serik, Aksaray Gülağaç, Isparta Senirkent, Denizli Baklan, İstanbul Küçükçekmece, Diyarbakır Kayapınar, Aydın Didim ve Giresun Dereli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları alım yapacak.

Alım Kadroları Nelerdir? Kaç Kişi Alınacak?

Yukarıda da belirttiğimiz üzere farklı bölgelerde SYDV ler alım yapacak. Söz konusu ilanlara göre,  Bursa Kestel SYDV 1 Muhasebeci, Antalya Serik SYDV 1 Büro Personeli ve 1 Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi, Aksaray Gülağaç SYDV 1 Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi, ısparta Senirkent SYDV 1 Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi, Denizli Baklan SYDV 1 Büro Görevlisi, İstanbul Küçükçekmece  SYDV 3 Büro Görevlisi, Diyarbakır Kayapınar SYDV 3 Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi, Aydın Didim SYDV 1 Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi, Giresun Dereli SYDV 1 Büro Görevlisi alacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

SYDV ( Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ) alım yapacağı yukarıdaki bölgeler ve kadrolar için adaylardan genel olarak, B Sınıfı Ehliyete sahip olmak, Word,Exel iyi derecede kullanabiliyor olmak ve bunu belgelemek, Alım yapacak vakfın ilçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak, Çalışmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi bulunmamak, 2016 veya 2017 yıllarında yapılan kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmak, Yapılacak gücenlik soruşturmasından olumlu sonuç alabilmek niteliklerini taşıyan adaylar başvuru yapabilir.

BAŞVURULAR:

Adaylar başvurularını istenilen belgeler ile birlikte yapmaları şarttır. Yukarıda alım yapılacak SYDV ler içni başvurular başlamıştır. Aşağıda sizlerle paylaşacağımız bağlantı yardımı ile alım yapılacak SYDV nin son başvuru tarihine ulaşabilirsiniz. Bir çok alım için başvurular izleyen günlerde sona erecektir. 

İSTENEN BELGELER NEDİR?

Adaylardan başvuru sırasında, Nüfus Cüzdanı Fotokopisi, Diploma Aslı veya Onaylı fotokopisi, Adli Sicil belgesi, Erke kadaylar için askerlik durumunu gösterir belge, Sağlık raporu, son 6 ay içerisinde çekilmiş 4 adet vesikalık fotoğraf, Varsa Bilgisayar Sertifikası ve Adres Bilgili Rapor ile başvurular şahsen yapılacaktır.

Yukarıdaki ilanlara ulaşmak için ve tek sayfada alım yapılacak SYDV lere ulaşmak için Buraya Tıklayınız.

İŞİN OLSA / ÖZEL HABER

Editör: TE Bilisim