Çankırı SYDV Personel Alımı

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Personel alımı yapıyor. SYDV Çankırı Merkezde  bünyesine dahil etmek üzere Belirsiz Süreli çalışacak 1 adet Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alacaktır. Başvurular 02 Ocak 2015 Tarihinde sona erecektir. Alt kısımda verilmiş olan bilgilerde Genel niteliklere, Başvuru bilgilerine, Özel şartlara, İstenilen belgelere ve Genel bilgilere ulaşarak daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilir ve başvuruda bulunabilirsiniz.

GENEL BİLGİLER:

Bilgisayar sertifikası veya 4 yıllık eğitim sürecinde bilgisayar eğitimi aldığını gösteren transkript belgesi  Sosyal Hizmet Bölümü Aday vakfın bulunduğu il sınırları içinde ikamet ediyor olmalı

GENEL NİTELİKLER:

4 yıllık Yükseköğretim Kurumlarından Sosyal Hizmet Bölümünden mezun olmak, Bilgisayar sertifikası veya 4 yıllık eğitim sürecinde bilgisayar eğitimi aldığını gösteren transkript belgesi, Aday vakfın bulunduğu il sınırları içinde ikamet ediyor olmalı, 16.12.2014 tarihinden sonra yapılan ikametgah değişiklikleri kabul edilmeyecektir. Son iki yıl geçerliliği olan (KPSS 2013-2014) puanlarından KPSS P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak.