Bursa Yenişehir SYDV Personel Alımı

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alımı yapıyor. SYDV, Bursa Yenişehir ilçesine belirsiz süreli çalışacak 1 adet Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alacak. Başvurular 21.11.2014 tarihinde sona erecektir. Alt kısımda verilmiş olan bilgilerde, Genel niteliklere, özel şartlara, başvuru bilgilerine, sınav bilgilerine ve genel bilgilere ulaşarak daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilir ve başvuruda bulunabilirsiniz.

GENEL NİTELİKLER: Milli Eğitim Bakanlığı Halk Eğitim Merkezleri tarafından verilen en az 120 saatlik Bilgisayar Kullanımı sertifikasına veya üniversitede bilgisayar eğitimi aldığına dair transkripte sahip olmak ( Microsoft Word ve Excel programlarını kullanıyor olmak )  Üniversitelerin 4 yıllık(lisans) eğitimi veren Fakültelerinin; Sosyaloji,Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik ve Halkla İlişkiler Bölümleri bölümünden mezun olmak, Aday vakfın bulunduğu il sınırları içinde ikamet ediyor olmalı Diğer Özel Şartlar: Başvuru tarihi itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olmak. Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut, akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özürlü bulunmamak. İl dışından başvurular kabul edilmeyecek olup personel ilan tarihinden sonra adres kaydını Bursa ve çevre ilçelerine yapanların da başvuruları iptal edilecektir. İrtibat için 0 224 773 05 58 nolu telefon aranabilir.

BİR ADET SOSYAL YARD.İNCEL. GÖREVLİSİ ALIMI İÇİN İSTENECEK BELGELER Diplomanın Aslı veya Tasdikli Sureti.  T.C. Kimlik Numaralı Nüfus Cüzdanının Aslı veya Tasdikli Sureti. Adli Sicil Kaydı. (Aslı)  ÖSYM Tarafından Yapılan 2014 yılı KPSS Sonuç Belgesi.  Bilgisayar Kullanım Sertifikası Aslı veya Onaylı Sureti. 2 adet vesikalık fotoğraf 7-Başvurana ait CV belgesi

Editör: TE Bilisim