Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yapmış olduğu duyurusuna göre personel alımı gerçekleştirecek. Bursa İnegöl ilçesindeki ihtiyaç için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı 1 kişilik pozisyon ile Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alacak. Adaylar belirsiz süreli çalışacak olup, başvuru yapacak adaylar için son başvurular 22 Mayıs 2017 tarihidir.

WINDOWS OFİS PROGRAMLARINI KULLANMAK 
- ÜNİVERSİTELERİN 4 YILLIK FAKÜLTELERİNİN İKTİSAT, İŞLETME, MALİYE, MUHASEBE, SOSYOLOJİ, PSİKOLOJİ, REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK, HALKA İLİŞKİLER, SOSYAL HİZMETLER BÖLÜMLERİ 
- B SINIFI EHLİYET BELGESİ 
- Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı 
- 1- Üniversitelerin 4 yıllık fakültelerinin; İktisat, İşletme, Maliye, Muhasebe, Sosyoloji, Psikoloji, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, Halkla İlişkiler, Sosyal Hizmetler Bölümlerinin birinden mezun olarak lisans diplomasına sahip olmak ve alanında yüksek lisansını tamamlamış olmak.
2- En az 1 yıldır İnegöl'de ikamet ediyor olmak.
3- Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı bulunmamak.
4- En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak (Aktif sürücü olmak tercih sebebidir.)
5- Bilgisayar kullanmak, Windows Ois Pogramlarını kullanmak. (Herhangi bir kurumdan alınmış olan sertifika, kurs bitirme belgesi veya Transkript üzerinde bilgisayar dersi okuduğunu gösterir belge.)
6- Sosyal iletişim becerisine sahip olmak.
7- Vakıf Mütevelli Heyeti Üyelerinin birinci, ikinci ve üçüncü derece akrabası olmamak.
Diğer Özel Şartlar: 1 adet Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alımına ilişkin genel ve özel şartlar www.inegol.gov.tr adresinde yayınlanmaktadır.
Editör: TE Bilisim