Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesindeki bulunan personel ihtiyacını karşılamak üzere Bartın Merkezde 1 adet Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alacak. Alınacak adaylar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ailesinde Belirsiz süreli çalışacak olup, başvuruda bulunacak olan adaylar ise, en geç 20 Ocak 2017 tarihine kadar başvurularınız gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Alım şartları ve başvuru bilgileri şöyledir:

Windows ve Microsoft Office uygulamalarını en iyi şekilde kullanabilmek; 
 - Üniversitelerin Sosyal Hizmet, Psikoloji veya Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik (PDR) Bölümlerinden en az lisans düzeyinde mezun olmak. 
- B sınıfı sürücü belgesi sahibi olmak. (Araç kullanma hususunda aktif ve tecrübeli olmak) 
- 1. Eğitim Durumu: Üniversitelerin Sosyal Hizmet, Psikoloji veya Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik (PDR) Bölümlerinden en az lisans düzeyinde mezun olmak.
2. İşe kabul edilmesi halinde 5 yıl süresince Bartın Vakfında çalışmayı kabul ve taahhüt etmek.(Noterden tasdikli 20.000 TL cayma bedeli ihtiva eden taahhüt belgesi alınacaktır.)
3. Sosyal iletişim becerisine, öğrenmeye, sürekli gelişime açık olma ve belirli vizyon ve görev sorumluluğu bilinci içerisinde, disiplinli çalışma alışkanlığına, devlet vakarına ve ciddiyetine yakışan ahlak, tutuma sahip olmak.
4. Windows ve Microsoft Office uygulamalarını en iyi şekilde kullanabilmek;
5. B sınıfı sürücü belgesi sahibi olmak. (Araç kullanma hususunda aktif ve tecrübeli olmak)
6. İşin Süresi: Belirsiz Süreli (2 Ay Deneme Süreli)
7. Adaylar görevi devamlı yapmasına engel olabilecek vücut, akıl hastalığı veya vücut engeli bulunmadığına ve her türlü iklim koşulunda her türlü taşıtla seyahat etmeye engel olmadığına dair tam teşekküllü bir hastaneden sağlık kurulu raporunu işe kabulü halinde ibraz edecektir.
İlan metni, " http://www.bartinsydv.gov.tr/ " adresinde detaylı olarak görülebilir.
Editör: TE Bilisim