Ağrı Tutak SYDV Personel Alımı

Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi Personel alımı yapıyor. SYDV Ağrı Tutak ilçesinde bünyesine dahil etmek üzere belirsiz süreli çalışacak 3 adet Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alımı yapacaktır. Sizde SYDV Ağrı Tutak İlanına İş Başvurusunda bulunmak için alt kısımda verilmiş olan, Genel niteliklere, Özel şartlara, Genel şartlara ve Genel bilgilere ulaşarak daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilir ve başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

GENEL BİLGİLER:

Bilgisayar İşletmenliği sertifikasına sahip olmak, Word, Excel, PowerPoint vb. temel bilgisayar programlarını iyi düzeyde kullanabilmek, 4 Yıllık Yükseköğretim Kurumlarının İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi, Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, İletişim ve Sosyal Hizmetler Bölümlerinden birinden mezun olmak. En az B sınıfı sürücü ehliyet sahibi olmak, aktif olarak araç kullanabiliyor olmak. Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı

GENEL NİTELİKLER:

İlan tarihi itibariyle son altı aydır Tutak ilçesinde ikamet ediyor olmak. Sosyal iletişim becerisine sahip olmak, Word, Excel, PowerPoint vb. temel bilgisayar programlarını iyi düzeyde kullanabilmek, En az B sınıfı sürücü ehliyet sahibi olmak, aktif olarak araç kullanabiliyor olmak. 4 Yıllık Yükseköğretim Kurumlarının İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi, Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, İletişim ve Sosyal Hizmetler Bölümlerinden birinden mezun olmak.  Askerlik görevini yapmış olmak. Dört ay deneme süresi olacaktır.

Editör: TE Bilisim