Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yapmış olduğu personel alım duyurusuna göre Afyon Emirdağ ilçesine 1 kişilik boş pozisyon ile Belirsiz süreli çalışacak Büro Görevlisi alacak. Başvuruda bulunacak olan adaylar en geç 14 Kasım 2016 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

1-Öğrenim görmüş olduğubölümden bilgisayar eğitimi almış olmak,
2-İyi derecede bilgisayar (Windows, Word, Excel,Powerpoint, vb. ofis programları) kullanabiliyor olmak,
3-Bilgisayar İşletmeni Sertifikasına sahip olmak. 
- İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinin İşletme, İktisat,Siyasal Bilgiler bölümleri ve Sosyal Hizmetler bölümünden mezun olmak. 
- En az B sınıfı sürücü ehliyetine sahip olmak. 
- Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı 
- 1. YÖK tarafından tanınan Üniversitelerin Dört Yıllık Yükseköğretim Kurumlarının İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinin İşletme, İktisat ve Siyasal Bilgiler bölümlerinden ve Sosyal Hizmetler bölümünden mezun olmak,
2. Resmi yazışmaları yapabiliyor olmak,
3. Sosyal iletişim becerisine sahip olmak,
4. İyi derecede bilgisayar (Windows, Word, Excel, Powerpoint,vb. ofis programları ) kullanabiliyor olmak,
5. En az B sınıfı sürücü ehliyetine sahip olmak
6. Son 6 aydır Emirdağ İlçe sınırlarında ikamet ediyor olmak (Nüfus Müdürlüğünden alacağı Adres Bilgileri Raporu ile belgelendirmek),
7. İş tanımlarında belirtilen görevlerini aksatacak herhangibir engeli bulunmamak,
8. Bilgisayar İşletmeni Sertifikasına sahip olmak,
9.En az 5 yıl işten ayrılmayacağını kabul ve taahhüt etmek, taahhütname şartları yerine getirilmediği takdirde, Vakıf Mütevelli Heyeti?nin belirlediği tazminatı ödemeyi kabul etmek.
10.ÖSYM tarafından 2015-2016 yılında lisans mezunları için yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSS P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak.
11.Mülakat sonucunda işe girmeye hak kazanan personelin Güvenlik Soruşturması yapılacaktır. Olumsuz bir durumla karşılaşılması halinde Mütevelli Heyeti tarafından işe alımı iptal edilecektir.
Editör: TE Bilisim