Yayımlanmış olan ilana göre 3 farklı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ( SYDV ) bünyesindeki memur personel eksikliğini gidermek için memur personel alımı yapacaklar. Alımı yapılaca kadayların çalışma şekli Belirsiz süreli olarak belirtilmiş olup adaylardan aranan şartlar ve başvuru bilgileri haberimizin devamında yer almaktadır.

Yukarıda da bahsini geçirdiğimiz üzre Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Konya, Yozgat ve Eskişehir illerinde alım yapacak. Buna göre, Konya Doğanhisar'da 1 Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi, Yozgat Sorgun'da 2 Büro Görevlisi ve Eskişehir Çifteler ilçesinde 1 Büro Hörevlisi alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Adayların ilgili SYDV lere başvuru yapabilmeleri için, belirtilen nitelikleri taşımaları gerekmektedir. Buna göre adaylardan genel olarak, Alım yapılacak il ve ilçelerde ikamet ediyor olmak, En Az B Sınıfı ehliyete sahip olmak, 2016 veya 2017 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Bilgisayar programları kullanabilmek ve bilgisayar sertifikasına sahip olmak ve Belirtilen eğitim seviyesinden mezun olmuş olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularını belirtilen son başvuru tarihine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir. Buna göre, Konya Doğanhisar SYDV için en geç 03 Ağustos 2018 tarihine kadar, Yozgat Sorgun SYDV için en geç 28 Temmuz 2018 tarihine kadar ve Eskişehir Çifteler SYDV için en geç 27 Temmuz 2018 tarihine kadar başvuru yapmaları gerelidir. Aşağıda sizlere paylaştığımız bağlantılar sayesinde ilanlar hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim