Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alımı yapacağını ilan etti. Yayımlanmış olan ilanlara göre 3 farklı SYDV 60 KPSS puanı İle bünyelerindeki memur personel alımı eksikliğini gidermek için farklı alanlarda alım yapmaktadırlar. İşin Olsa ekibi olarak bu haberimizde sizlere ilgili ilan hakkında detayları paylaşıyor olacağız.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı 3 farklı ilde alım yapıyor. Buna göre Tekirdağ Hayrabolu SYDV, Aydın Köşk SYDV ve Muğla Fethiye SYDV personel alımı yapacaklar. Alım pozisyonları ise, Sosyal Yardım ve İnceleme pozisyonunda olacaktır. İlana göre adayların çalışma şekli Belirsiz süreli olarak belirtilmiştir.

ADAYLARDAN ARANAN GENEL NİTELİKLER:

Başvuru yapacak adaylardan genel olarak, Windows, Wordi Excel gibi programları iyi dercede kullanabiliyor olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamamk, En az B Snıfı süücü belgesine sahip olmak, Sosyal İletişim Becerisi yüksek olmak, 4 yıllık eğitim veren üniversitelerin Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler ve Sosyal Hizmetler Bölümlerinin herhangi birinden mezun olmak , ÖSYM tarafından 2017 veya 2018 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından lisans seviyesinde KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, Alım yapılacak il ve ilçe de ikamet ediyor olmak ve bunu belgelemek, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak gibi nitelikler aranmaktadır.

BAŞVURULAR:

Buna göre Muğla Fethiye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı 1 Sosyal Yardım ve İnceleme görevlisi alacak. Adaylar başvurularını en geç 21 Eylül 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Aydın ili Köşk ilçesinde bulunan SYDV ise 1 Sosyal Yardım ve İnceleme görevlisi alacak ve başvurular en geç 17 Eylül 2018 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Tekirdağ Hayrabolu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ise başvuruların en geç 14 Eylül 2018 tarihine kadar yapılması gerektiğini belirtti. 

Editör: TE Bilisim