Yayımlanan ilanlara göre Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfı memur personel alımı yapıyor. Buna göre Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak için farklı pozisyon ve farklı ilçelerde bulunan vakıflarına alım yapacak. Başvuru yapacak adaylar mutlaka başvuru şartlarını taşımaları gerekmeketdir.

ALIM YAPAN SYDV'LER:

Yukarıda da bahsini geçirdiğimiz üzere 2 farklı bölge için alım yapılacak. Buna göre, İzmir Ödemiş ilçesinde bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesine 1 kişilik kadro ile Muhasebeci alacak.

Bir diğer ilana göre ise, Diyarbakır Bismil ilçesinde bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesie, 3 Büro Personeli, 1 Muhasebeci ve 3 Sosyal Yardım ve İncelem Görevlisi olmak üzere toplamda 7 memur personel alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Adayların başvuru yapabilmeleri için, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Alım yapılacak İlçede en az 6 ay ikamet etmiş ve ediyor olmak, Bilgisayar kullanabilmek, Görevini yapmasına engel olabikecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, Bilgisayar programları Word, Excel vb. temel bilgisayar programlarını iyi düzeyde kullanabiliyor olmak.

Muhasebeci pozisyonu için, Muhasebe, SGK ve Vergi Uygulamalarına hakim olmak. (En Az 2 Yıllık Muhasebe tecrübesi olmak), Büro Görevlisi  ve Sosyal yardım ve İncelem Görevlisi için, Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren fakültelerinden Kamu Yönetimi, Elektrik Elektronik Mühendisi, Mühendisi, Gıda Mühendisliği, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Bölümü, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik ile Sosyal Hizmetler Bölümlerinden mezun olmuş olmak, şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Adaylar başvurularını belirtilen son başvuru tarihine kadar yapmaları gerekmektedir. Buna göre İzmir Ödemiş için başvurular en geç 20 Ağustos 2018 tarihine kadar ve Diyarbakır Bismil ilçesi için en geç 15 Ağustos 2018 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın Tam Metni