Yüzüncü Yıl Üniversitesi 02 Mayıs 2017 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesinde bulunan personel eksikliğini gidermek amaçlı farklı pozisyonlarda toplamda 13 kişilik kadro ile personel alımı yapacak. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Kamu Personeli Seçme Sınavı B grubu puan sırasına göre Merkezi Bütçeden 11 Hemşire, Döner Sermayeden 1 Fizyoterapist ve Döner Sermayeden 1 Büro Personeli olmak üzere toplamda 13 sözleşmeli persoel alımı yapacak. 

GENEL ŞARTLAR:

Yüzüncü Yıl Üniversitesi bünyesine alımını yapacağı 13 kişilik personel adayından, Hemşire kadrosu için Sağlık Meslek liselerinin hemşirelik bölümünden mezun olmak, Fizyoterapist kadrosu için Fizyoterapi ve rehabilitasyon lisans mezunu olmak ve Büro Personeli kadrosu için Lisans düzeyinde işletme mezunu olmak şartları aranacaktır. Bunlar dışında adaylardan, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki belirtilmiş olan şartlar aranacaktır. 

BAŞVURULAR:

Yüzüncü Yıl Üniversitesi Personel alımı ilanına başvurudabulunacak olan adaylar 02 Mayıs 2017 tarihi ile 16 Mayıs 2017 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirmeleri şarttır. Başvurular, üniversitenin Rektörlük Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Sadece bir unvan için başvuru yapılacaktır. Birden fazla unvan için başvuru yapıldığı takdirde her iki başvuru da geçersiz sayılacaktır. Posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.
Editör: TE Bilisim