Yargıtay Başkanlığı Sözleşmeli Personel Alacak
Yargıtay Başkanlığı personel alımı gerçekleştiriyor. Yargıtay Başkanlığı bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere çeşitli pozisyonlarda ve farklı niteliklerde toplamda 13 adet sözleşmeli bilişim personeli alacak. Sizde Yargıtay Başkanlığı ailesine katılmak için haberimizin devamını inceleyiniz.
Yargıtay Başkanlığı yapmış olduğu duyurusuna göre personel alımı gerçekleştirecek. Alınacak olan Sözleşmeli personeller Yargıtay Başkanlığının düzenleyeceği Mülakat sınavı ile belirlenecektir. Alt kısımda verile nkadro bilgilerini ve aranan nitelikleri inceleyerek başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.
KADROLAR:
 - Elektrikçi 3 adet,
 - İklimlendirme-Soğutma, (Klima) 1 adet,
 - Sıhhi Tesisatçı 2 adet,
 - Elektromekanik Taşıyıcılar, (Asansör) 2 adet,
 - Marangoz (Ağaç İşleri veya Mobilya ve Dekorasyon) 2 adet,
GENEL NİTELİKLER:
     - Askerliğini tamamlamış olan veya askerlik ile ilişikisi bulunmayan adaylar ( erkek adaylar için ),
     - 657 Sayılı devlet memurlarının kanunun 48. maddesindeki şartları taşıyan adaylar,
     - 2014 yılında ÖSYM tarafından düzenlenen Kamu Personeli Seçme sınavından en az 60 puan ve üzeri almış olan adaylar,
     - Henüz 35 yaşını tamamlamamış olan adaylar,
     - Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan veya emekli aylığı almıyor olan adaylar,
     - . Başvuracak adaylardan; 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesinde yer alan hüküm gereğince “Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler” hükmü gereğince, bu maddeye aykırı durumu tespit edilenlerin müracaatı değerlendirmeye alınmayacaktır.
BAŞVURULAR:
Başvuruda bulunacak olan adaylar, 25 Kasım 2015 tarihi ile 02 Aralık 2015 tarihleri arasında saat 17:00 a kadar başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Başvurular, online olarak (basvuru.yargitay.gov.tr) internet adresine yapacaklardır. Şahsen yapılan başvurular veya posta yolu ile yapılan başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir.
İlanın Tam Metnini incelemek için Buraya Tıklayınız.
Editör: TE Bilisim