Vakıflar Genel Müdürlüğü Personel Alacak
Vakıflar Genel Müdürlüğü personel alımı gerçekleştirecek. Vakıflar Genel Müdürlüğü bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere farklı bölgelerde Sözleşmeli Personel alımı yapacak. Sizde Vakıflar Genel Müdürlüğü ailesine katılmak için haberimizin devamını inceleyiniz.
Vakıflar Genel Müdürlüğü 10 Eylül 2015 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesinin çalışan ihtiyacını tamamlamak adına Adana, Erzurum, İstanbul, Kastamonu ve Konya bölgelerinde toplamda 9 adet Sözleşmeli personel alınacak. Alınacak olan personellerin 2014 Kamu Personeli Seçme Sınavı sonuçlarına bakılacaktır. Başvuruda bulunmak için KPSSP3 puan türünden en azz 70 Puan almış olmak gerekmektedir. Alınacak olan personel kadroları şu şekildedir.
ALINACAK SÖZLEŞMELİ AVUKAT KADROLARI:
- İstanbul : 3 adet
- Kastamonu: 1 adet
- Erzurum : 1 adet
- Konya : 2 adet
- Adana : 2 adet
Olmak üzere toplamda 9 adet Avukat alınacaktır.
POZİSYON İÇİN ARANILAN ŞARTLAR:
     - ÖSYM Tarafından yapılan 2014 Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olan adaylar,
     - En az dört yıllık lisans eğitimi veren hukuk fakülteleri veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul sayılan yurt dışındaki fakültelerden veya yüksekokullardan mezun olan adaylar,
     - 657 sayılı Devlet Memurları kanunun 48. Maddesin deki şartları taşıyan adaylar,
     - Askerliğini bitirmiş olan adaylar ( erkek adaylar için )
     - Başvuru tarihinin son günü itibari ile avukatlık ruhsatının haiz olan adaylar,
     - Sağlık durumu her türlü iklim değişikliklerine ve her çeşit yolculuğa uygun olan adaylar,
NOT: Bu pozisyona başvuruda bulunana adaylar 2014 KPSSP3 puan türüne göre en yüksekten başlanacak olup en düşüğe doğru sıralamak şartı ile alınacaktır. Her birim için asıl sayısı ve asıl sayısının 2 katı kadar yedek sayısı olacak şekilde sıralama yapılacak ve sonuçlar genel müdürlüğün İnternet sayfasında yayımlanacaktır. Avukatlık pozisyonu için ayrca sınav yapılmayacaktır.
BAŞVURULAR:
Başvuruda bulunacak olan adaylar başvurularını 28 Eylül 2015 tarihi ile 02 Ekim 2015 tarihleri arasında Mesai saati bitimine kadar yapmaları gerekmektedir. Başvurular, Genel Müdürlüğün resmi internet sayfasında yapılacak olup Başvuru Formu elektronik ortamda gerçekleştirilecektir.
İlanın tam metnini inceleyerek ayrıca diğer bilgilere ulaşabilirsiniz.
İlanın tam metni için buraya tıklayınız.
Editör: TE Bilisim