Devlet Personel Başkanlığı tarafından geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan ilana göre, Uşak İl Özel İdaresi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı pozisyonlarda alım yapacağını duyurmuştu. Yayımlanan ilana göre Uşak İl Özel İdaresi, toplamda 8 kişilik boş pozisyon ile alım yapacak ve adaylar başvurularına bugün ( 26 Nisan 2018 ) 08:30 İtibari ile başlayabileceklerdir. Ancak adaylaın başvuru yapabilmeleri için belirtilen nitelkleri taşımaları şarttır. Buna göre adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranacak ve bu doğrultuda adaylara Giriş sınavı yapılacaktır. İlgili Giriş sınavı sözlü olarak 23 Mayıs 2018 tarihinde saat 10:00 da yapılacak olup adaylar sınava başvuru şartlarını aşağıdan inceleyebilirler.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Uşak İl Özel İdaresi alımını yapacağı, 3 İnşaat Mühendisi, 1 Harita Mühendisi, 1 Ziraat Mühendisi, 2 Tekniker ve 1 Topoğraf ünvanınzda toplamda 8 sözleşmeli personel adayından, 2016 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 60 puan almış olmak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi bulunmamak, Son başvuru tarihi itibari ile Memurlar kanununa göre 35 yaşını doldurmamış olmak, Son başvuru tarihi itibari ile son 6 ay içerisinde Uşak ilinde ikamet ediyor olmak, Alım yapılacak Mühendis ve Tekniker kadroları için ilgili bölümlerden mezun olmuş olmak, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak ve yapılacak güvenlik ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek şartları aranacaktır. 

BAŞVURULAR BAŞLADI!

Adaylar Uşak İl Özel İdaresi personel alımı başvurularına bugün ( 26 Nisan 2018 tarihi itibari ile başlayabilirler. Başvurular saat 08:30 itibari ile başlamış olup en geç 07 Mayıs 2018 tarihi saat 17:30 a kadar başvuruların tamamlanması gerekmektedir. Buna göre başvurular Uşak İl Özel İdaresi ne şahsen yapılacaktır.  İlanın tam metnine ulaşmak isteyen adaylar Buraya Tıklayarak detaylı bilgi sahibi olabilirler.