15 Gün önce yayımlanan ilana göre Harran Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için alım yapacağını belirtmişti. İlgili üniversite adaylara başvuru için 15 günlük bir süre tanımış olup artık bu sürenin sonuna gelindi. Henüz başvuru yapmamış olan veya başvuru işlemini tamamlamamış olan adaylar haberimizin devamında bulunan bilgiler doğrultusunda başvurularını gerçekleştirebilirler.

Söz konusu olan Harran Üniversitesi bünyesine farklı pozisyonlarda, 100 Hemşire, 2 Diyetisyen, 2 Fizyoterapist, 19 Diğer Sağlık Personeli, 3 Ebe ve 1 Röntgen Teknisyeni olmak üzere toplamda 125 kişilik boş kadro ile alım yapacağını belirtmişti. Başvuru yapacak adaylar mutlaka başvuru şartlarını taşıyor olmak zorundadırlar.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Harran Üniversitesi personel alım ilanına başvuru yapacak adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak ve 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından En Az 60 puan almış olmak şartları aranır. Ayrıca Lise mezunları için KPSSP94, Önlisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden puanlar abakılacaktır.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR

Harran Üniversitesi personel alım ilanına başvurular ilanın yayımlanması ile birlikte başlamıştı. Buna göre adaylar başvurularını en geç 19 Haziran 2018 tarihine kadar mesai saati bitimine kadar şahsen başvuru yapmaları gereklidir. İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayarak ilanın tam metnine ve alım tablosuna ulaşabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim