Necmettin Erbakan Üniversitesi personel alımı yapacağını geçen haftalarda belirtmişti. Başvuruların duyurunun ardından başlaması ile artık sona ermektedir. Buna göre Necmettin Erbakan Üniversitesi sözleşmeli personel alım ilanına başvuru yapmamış olan adaylar için bir kez daha detaylı bilgi veriyor olacağız. Haberimizin devamından başvuru şartlarına ve diğer detaylara ulaşarak bilgi alabilirsiniz.

Necmettin Erbakan Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak için 100 Kamu Personeli alımı pozisyonu ile, Lisans mezunu 60 Hemşire, Lise mezunu 10 Hemşire, 1 Ebe, 9 Diğer Sağlık Personeli, 11 Sağlık Teknikeri, 5 laborant ve 4 Eczacı olmak üzere 100 sözleşmeli personel alacak.

Buna göre adaylardan, 657 Sayılı devletm memurları kanunun 48. maddesine göre, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini yapmasına engel oalbilecek herhangi bir sağlı ksorunu olmamak,  Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundna yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak gibi nitelikler aranır.

Ayrıca adaylardan, Lisans mezunu olanlar için 2018 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından P3 puan türünden puan almış olmak, Lise mezunları için 2016 yılında yapılan Kamu personeli seçme sınavından KPSSP94 puan türünden puan almış olmak ve Ön Lisans meuznları için ise 2016 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP 93 puan türünden puan almış olmaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başladılar. Adaylara başvuru için verilen 15 günlük sürenin sonuna gelindi ve adaylar başvurularını en geç 17 Eylül 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre başvurular, Üniversiteye istenen belgeler ile birlikte yapılması gerekmektedir. İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.