Türkiye İstatistik Kurumu geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu duyurusu ile bünyesinde bulunan personel eksikliği için farklı pozisyon ve niteliklerde toplamda 8 kişilik kadro ile sözleşmeli personel alım ilanı yayımladı. Yapılan duyuruda Türkiye İstatistik Kurumu bünyesine, tam zamanlı 2 kişi ETL ve veri Ambarı Uzmanı, tam zamanlı 4 kişi JAVA Yazılım Geliştirme Uzmanı, 1 Kişi Tam zamanlı Ağ ve Güvenlik Uzmanı ve 1 Kişi tam zamanlı Sistem uzmanı olmak üzere toplamda 8 kişilik kadro ile sözleşmeli bilşim personeli alacak.

Başvurular ilanın yayımlanması ile birlikte başvurularına başlayacak olup en geç 04 Ağustos 2017 tarihi saat 18:00 a kadar Türkiye İstatistik Kurumu Başkanlığı Devlet Mahallesi Necatibey Caddesi No:114 06420 Bakanlıklar Çankaya/ANKARA adresine yapılacaktır. Başvurular şahsen veya posta yolu yapılacak olup posta da oluşacak herhangi bir gecikmeden kurum sorumlu tutulamaz.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Türkiye İstatistik Kurumu personel alım ilanına başvuru yapacak adaylar, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşıyor olmaları, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamaları, Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yüksek öğretim kurumlarından mezun olmak, Bilgisayar çevre birimlerinin donanımı ve kurulan ağ yönetimi güvenliği hakkında bilgi sahibi olmaları kaydıyla güncel programlama dillerinden en az ikisini bildiğini belgelemeleri, zorunludur. Adaylar daha ayrıntılı bilgi için ( https://goo.gl/LZKvJX ) bağlantısını kullanarak özel niteliklere de ulaşabilirler.