Türkiye Hudut Ve Sahiller Sağlık Sözleşmeli Personel Alımı
Türkiye Hudut Ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü yapmış olduğu duyuruya göre bünyesine sözleşmeli personel alacak. Türkiye Hudut Ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü, Merkez Teşkilatına 1 adet Arşiv Uzmanı ve Taşra Teşkilatına 1 adet Hemşire, 1 adet Tıbbi Sekreter, 1 adet Gemi Adamı olmak üzere Türkiye Hudut Ve Sahiller Sağlık genel Müdürlüğü toplamda iki teşkilatına 4 adet sözleşmeli personel alacak. Başvurular ilan yayınlandıktan 1 gün içerisinde başvurular bitecektir. 
Türkiye Ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü alacağı personelleri bazı genel niteliklere göre ve özel şartlara göre istihdam edecektir. Tabiki KPSS şartı olmak şartı ile. En az 70 puan olmış olmalısınız. Alacağı Sözleşmeli personellerini yapacağı sınav ile belirlenmektedir. Alt kısımda verceğimiz bilgileri inceleyerek daha ayrıntılı bilgi alabilir ve başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.
I-BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANILAN ŞARTLAR
1-Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak.
2-Sınav tarihi itibariyle en az (18) yaşını tamamlamış olmak.
3-Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış, muaf veya tecilli olmak.
4-Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.
5-Yapılacak inceleme ve soruşturma sonunda başvurulan pozisyona uygun olmalarına engel bir durumu bulunmamak.
6-Gerçeğe aykırı belge verenler ya da beyanda bulunanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır. Atamaları yapılmış ise atamaları iptal edilecektir. Kurumumuzca kendilerine bir ücret ödenmiş ise bu ücret yasal faizi ile birlikte tazmin edilecektir.
7-Daha önceden kurumumuzda çalışırken iş akdi fesh edilenlerle, kendi isteği ile görevinden istifa edenlerin müracaatları kabul edilmeyecektir.
II-BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

1-Fotoğraflı Personel İş Talep Formu
2-Nüfus cüzdanı fotokopisi (T.C. Kimlik No lu)
3-Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya noter tasdikli örneği veya okul onaylı örneği. (diplomanın düzenlenmemiş olması halinde, öğrenim durumunu belirtmek üzere usulüne göre verilmiş ve daha sonra diplomaya veya örnekleriyle değiştirilecek belgenin noterden onaylı örneği ibraz edilmesi gerekmektedir.)
4-2 adet fotoğraf
5-Erkek adaylar için; askerlik hizmetini yapmış, muaf veya tecilli olduğuna dair belge.
6-Gemi adamı ehliyetinin noter veya kurum tasdikli örneği.
7-Sabıka kaydı (Cumhuriyet Savcılığından yeni tarihli)
8-2014 KPSS sonuç belgesi Yukarıda belirtilen belgeleri eksik ibraz eden veya hiç ibraz etmeyenler bu belgeleri son müracaat tarihine kadar Kurumumuza ibraz ettikleri takdirde talepleri kabul edilecek, son müracaat tarihinden sonra ibraz etmeleri halinde ise talepleri kabul edilmeyecektir.
III-BAŞVURU YERİ VE ZAMANI

Adayların, bu ilanın yayım tarihinden itibaren 15 inci günün mesai bitimine kadar Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü Kemankeş Caddesi Kara Mustafa Paşa Sokak No 21 Karaköy/Beyoğlu/İstanbul adresindeki İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı’ndan veya www.hssgm.gov.tr internet adresinden temin edecekleri başvuru formunu doldurup imzaladıktan sonra başvuru için gerekli belgelerle birlikte İnsan Kaynakları Daire Başkanlığına şahsen başvurmaları gerekmektedir. Posta yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.
*Başvuru süresinin son günü resmi tatil gününe rastlaması halinde takip eden iş gününün mesai bitimine kadar (17:00) müracaatlar kabul edilecektir. 
Türkiye Hudut Ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü Sözleşmel personel alımı ilanının tam metnine ulaşmak için Buraya Tıklayabilir ve başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.
Editör: TE Bilisim