Trakya Üniversitesi, Devlet Personel Başkanlığı tarafından yaptığı duyurusunda sözleşmeli personel alımı yapacağını bildirdi. Duyuru 20 Şubat 2017 tarihinde yapıldı. Trakya Üniversitesi 1 adet Hemşire ile 1 adet Teknisyen olmak üzere toplamda 2 adet sözleşmeli personel alacak. Adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavından B Grubu puan sırası esas alınarak alımı yapılacaktır. 

Hangi Şartlar Aranacak ?

Adaylardan, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımaları, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emekli veya yaşlı aylığı almıyor olmak, hemşirelik pozisyonu için nöbet usulu çalışmayı göze almak, Son 1 (bir) yıl içerisinde sözleşmeli personel olarak istihdam edilenlerden, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmemiş olması veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmesini tek taraflı feshetmemiş olmak şartları aranacaktır. 

Genel Şartlar dışında,

Hemşire pozisyonu için; Hemşirelik bölümü lisans mezunu olmak.
Teknisyen Pozisyonu için; Endüstri Meslek Lisesi Elektrik Bölümü mezunu olmak, Elektrik Tesisat ve Pano Montörlüğü meslek dalında ustalık ve usta öğreticilik belgeleri ile Alarm sistemleri, kablosuz alarm sistemleri, yangın sistemleri, UPS sistemleri, analog CCTV kamera sistemleri, alternatör senkronize ve güç panoları bakım ve onarımı konularında belge sahibi ve tecrübeli olmak, belgelendirmek kaydıyla alanında en az 10 yıl çalışmış olmak 

şartları aranacaktır. Genel ve özel şartları taşıyan personel adaylarının başvuruları kabul edilecek ve KPSS puan sırasına göre kadro işlemleri gerçekleştirilecektir. 

Başvuruda bulunacak adaylar, en geç 06 Mart 2017 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmiş olmaları gerekmektedir. Başvurular Trakya Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına şahsen başvurmaları gerekmektedir. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.
Editör: TE Bilisim