Trakya Üniversitesi 05 Haziran 2017 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesine farklı pozisyonlarda personel alımı gerçekleştirecek. Trakya Üniversitesi toplamda 91 kişilik boş kadrosu ile, 2 Diyetisyen, 2 psikolog, 36 hemşire, 10 Yoğun Bakım Hemşiresi, 8 Yenidoğan yoğun bakım hemşiresi, 2 Palyatif Bakım Hemşiresi, 9 Sağlık Teknikeri, 2 Laborant ve 20 Lise mezunu hemşire alımı gerçekleştirecek. Adaylar başvuru yapabilmeleri için 206 yılına ait Kamu Personeli Seçme Sınavı B grubu puan sırası esas alınacaktır. 

ARANAN NİTELİKLER:

Trakya Üniversitesi alım yapacak olduğu 91 kişilik boş kadro ile adaylardan bölüm ve meslek şartları dışında, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşıyor olmak, nöbet usülü çalışmasına herhangi bir engeli bulunmamak, en az lise mezunu olmak şartı ile önlisans ve lisans mezunu olmak, - Son 1 (bir) yıl içerisinde sözleşmeli personel olarak istihdam edilenlerden, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmemiş olması veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmesini tek taraflı feshetmemiş olmak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP94, KPSSP93 ve KPSSP3 puan türünden puan almış olmak şartları aranmaktadır. 

BAŞVURULAR:

Başvuruda bulunacak olan adaylar, ilan yayımlandığı tarih itibari ile 15 gün içerisinde başvurularını gerçekleştirmeleri gereklidir. Yani başvurular, 19 Haziran 2017 tarihinde sona erecektir. Başvurular, istenilen belgeler ile birlikte Trakya Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına şahsen başvurmaları gerekmektedir. (Başvuru sırasında Beyan Formu doldurtulacağından posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.)

NOT: Adaylar ilanda belirtilen unvanlardan sadece birine başvuru yapabilir. Ayrıca ilanın tam metnini incelemek isteyen adaylar ( https://goo.gl/TlXGiM ) bağlantısını kullanarak ilanın tam metnini inceleyebilirler.

Editör: TE Bilisim