Edirne merkezli devlet üniversitesi olarak bilinmekte olan Trakya Üniversitesi Rektörlüğü tarafından geçtiğimiz hafta kamuoyuna sözleşmeli memur alımı ilanı yayımlandı. Buna göre Trakya Üniversitesi kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 13 memur alımı gerçekleştirmektedir.

Trakya Üniversitesi Rektörlüğü tarafından hazırlanan ilan geçtiğimiz hafta Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile yayımlandı ve başvurular başladı. Buna göre Trakya Üniversitesi 13 memur alımı yapıyor. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılıyor ve detaylar nedir? İşin Olsa ekibi olarak tüm detayları sizlere aktarıyoruz.

ALINAN POZİSYONLAR ve MEZUN OLUNMASI GEREKEN BÖLÜMLER NEDİR?

Trakya Üniversitesi 13 sözleşmeli memur alımı yapılıyor. Peki alınan pozisyonlar nelerdir ve mezun olunması gereken bölümler nedir? Buna göre hemşire 12 kişi ve sağlık teknikeri 1 kişi alınacak olup toplam 13 sözleşmeli personel alınacaktır.

Yukarıda verilmiş olan görüntüde adayların hangi bölümden mezun olunması gerektiği belirtilmiş olup bu bölümlerden mezun olmayan adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır. Peki başvurular nasıl yapılır?

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Trakya Üniversitesi 13 sözleşmeli personel alımı başvuruları nasıl yapılır? Buna göre adayların 5 Mart 2018 tarihine kadar Trakya Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

RESMİ BİLDİRİ BURADA

Editör: TE Bilisim