TİKA personel alımı gerçekleştiriyor. TİKA bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak amaçlı Sözleşmeli olarak çalışan alacak. Sizde TİKA ailesine katılmak için ilanın devamında verilen bilgileri inceleyebilirsiniz.

Başbakanlık Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı 18 Mayıs 2016 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre farklı pozisyonlarda ve niteliklerde toplamda 15 adet Sözleşmeli personel alacak. Alımı yapılacak olan personeller Başbakanlık Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansının yapacağı Giriş sınavına katılarak başarılı puan alanlar kadroya dahil edilecektir. Giriş sınavı 08 Haziran 2016 ile 17 Haziran 2016 tarihlerinde TİKA Başkanlığı GMK Bulvarı No: 140 Çankaya/ ANKARA adresinde yapılacaktır.

Başvurular için aranan şartlar neledir ?

Başvuruda bulunacak adaylar için istenilen genel nitelikler şöyledir;
  • Bütün başvuru grupları için İngilizce, Fransızca, Rusça, İspanyolca ve Arapça dillerinden herhangi birinden 2014 yılı için Sonbahar, 2015 yılı için İlkbahar ve Sonbahar, 2016 yılı için İlkbahar dönemlerinde ÖSYM tarafından yapılan Yabancı Dil Sınavı'ndan 1. Gruptan başvuran adaylar için (C) seviyesinde; 2, 3 ve 4. Gruptan başvuran adaylar için (B) düzeyinde puan almış olmak veya Yükseköğretim Kurulu tarafından bu düzeye denk kabul edilen ve uluslararası geçerliliği bulunan bir belgeye sahip olmak veya Başkanlıkça yapılacak yabancı dil sınavında başarılı (1. Grup 70 puan; 2, 3 ve 4. Gruplar için 80 puan) olmak  ( Bu maddede belirtilen şartlar yabancı uyruklu adaylar için aranmaz.)
  • 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesinin 1. fıkrasındaki A bendinde 4. 5. 6. ve 7. şartları taşıyan adaylar,
  • Eksik belge ve bilgi bulunan başvurular ile şartları uymadığı halde yapılan başvurular işleme alınmayacaktır. (Belgelerin aslı ibraz edilmek kaydıyla fotokopisi İKDH Dairesi Başkanlığınca tasdik edilebilecektir.)
  • Başvurulacak gruplara göre aşağıda yer alan "Sözleşmeli Personel Grupları ve Aranan Özel Şartlar Tablosu" ndaki şartları taşıyor olmak,


BAŞVURULAR:

Başvuruda bulunacak olan adaylar, en geç 27 Mayıs 2016 tarihi saat 18:00 a kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, TİKA İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı GMK Bulvarı No: 140 Çankaya/ANKARA adresine şahsen veya posta yolu ile başvurması gerekmektedir. Bu tarihten sonra yapılan müracaatlar ile postadaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır.
İlanın tam metnini inceleyerek alım hakkında daha ayrıntıı bilgi alabilirsiniz. İlanın tam metni İçin Buraya Tıklayınız.
Editör: TE Bilisim