Geçtiğimiz gün Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile T.C. Başbakanlığı bünyesinde bulunan kurumlar arasında yer almakta olan Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı tarafından hazırlanan personel alım ilanı kamuoyuna duyuruldu ve Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığının personel alımı gerçekleştireceği öğrenildi.

Alım ilanı Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile kamuoyuna duyuruldu ve Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı bünyesinde istidam etmek üzere toplam 21 kişilik sözleşmeli personel alımı gerçekleştirileceği öğrenildi.

KİMLER MÜRACAAT EDEBİLİR

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı 21 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu peki alım ilanına kimler müracaat edebilir.
Buna göre gruplara ayrılarak Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı personel alımı yapacağını duyurdu.
  1. Grup - 5 Personel
  2. Grup - 1 Personel
  3. Grup - 10 Personel
  4. Grup - 1 Personel
  5. Grup - 1 Personel
  6. Grup - 3 Personel
Yukarıda hangi gruplar için toplam kaç personel alımı yapılacağı belirtilmiş olup her grup için adayların belirlenmiş olan niteliklere sahip olması gerektiği gibi yine aranan üniversite bölümlerinden de mezun olması gerekmektedir.

NASIL BAŞVURU YAPILIR

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı 21 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek. Peki alım ilanına nasıl başvuru yapılır. Adayların 24 Mart 2017 mesai saati bitimine kadar TİKA İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı GMK Bulvarı No: 140 Çankaya/ANKARA adresine müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

TİKA Personel Alım İlanı İçin Tıklayınız
Editör: TE Bilisim