Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları ne zaman personel alımı yapacak? TCDD bünyesine personel alımı gerçekleştirecek mi? Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları memur ve personel alımı hakkında daha geniş bilgileri ilanımız da bulabilirsiniz.


Düzenli olarak bünyesine personel alımı gerçekleştiren Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları 2017 yılı itibariyle düzenli olarak  bünyesine personel almaya devam ediyor. Son zamanlarda özellikle bünyesindeki açık pozisyonlar için devlet personel Başkanlığı resmi sistesinden alımı ilanı yayımlayan TCDD, son olarak 9 Haziran 2017 tarihinde yayımlamış olduğu ilanları birlikte bünyesindeki açık olan motor tamircisi bölümüne sanat kolunda 1 kişilik eski hükümlü işçi alımı gerçekleştirmişti.

Birçok kamu kurum ve kuruluşlara gerçekleştirilen 2017 KPSS atama tercihleri ve açıktan atamalar sonuçlandıktan sonra  memur olma hayali ile atama bekleyen adaylar, son günlerde Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları tarafından  personel alımına dair haberler beklemeye başladı. Peki TCDD açıktan atama ile personel alımı yapacak mı?

Özellikle 2017 yılında kadrosuna sadece eski hükümlü olarak il ve ilçelerde bulunan boş kadrolara personel alımı gerçekleştirmeye devam eden Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları, açık gördüğü pozisyonlara memur alımı gerçekleştirir gerçekleştirmez yapılacak olan açıklamaları sizlerle paylaşacağız.

TCDD personel alım ilanı detaylı bilgileri için bizleri takip etmeye devam ediniz...
 

Editör: TE Bilisim