Devlet Personel Başkanlığı tarafından 10 Temmuz 2017 tarihli yapılan duyuruya göre, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak amaçlı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Akdeniz Su Ürünleri Araştırma Üretme ve Eğitim Enstitüsü Müdürlüğünde istihdam edimek üzere, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 48. maddesine göre sözleşmeli olarak 4 kişilk boş kadro ile personel alımı gerçekleştirecek. Buna göre Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı 4 kişilik kadro ile 3 Mühendis ve 1 Veteriner alımı yapacak. Adaylar başvuru yapabilmeleri için 2016 yılında düzenlenen Kamu Personeli Seçme Sınavından lisans seviyesinde en az 50 puan almış olmaları şarttır.

ADAYLARDAN ARANAN DİĞER NİTELİKLER:

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı alım yapacak olduğu kadrolar için adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, askerlik ile ilgisi bulunmamak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek olan herhangi bir sağlık problemi olmamak, Sosyal Güvenlik kurumundan 45 yaşını doldurmamış olmak ve emekli aylığı almıyor olmak, Her iki kadro içinde 2016 yılında ÖSYM tarafından düzenlenen Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden en az 50 puan almış olmak şartları aranmaktadır. Bunlar dışında her kadro için özel nitelik ve mezuniyet seviyesi gereklidir. Bunlara ilanın tam metninden ulaşabilirsiniz.

BAŞVURULAR:

Başvuruda bulunacak olan adaylar, ilanın yayımlanması ile birlikte başvurularına başlayabilirler ve en geç 14 Temmuz 2017 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, doğrudan Akdeniz Su Ürünleri Araştırma Üretme ve Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü Kepez Birimi’ne (Yeşilbayır mahallesi Akdeniz Bulvarı No:2 Döşemealtı-ANTALYA) yapılacaktır. Bunun dışında yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. İlanın tam metni için ( https://goo.gl/ShUD6E ) bağlantısını kullanabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim