Her geçen gün Üniversite personel alımları yayımlanıyor. Yayımlanan ilanlara göre Süleyman Demirel Üniversitesi bünyesine sözleşmeli olarak personel alacak. Buna göre Süleyman Demirel Üniversitesi 657 Sayılı Devlet memurları kanununa göre Sözleşmeli olarak alımını yapacağı personel adaylarından Kamu Personeli Seçme Sınavı B Grubu puan türünden puan almış olmak şartı arayacaktır.

HANGİ POZİSYONLARDA KAÇ KİŞİ ALINACAK?

Süleyman Demirel Üniversitesi bünyesine  Lisans mezunu 60 hemşire, Lise mezunu 12 Hemşire, 9 Anestezi Teknikeri, 6 Radyoloji Teknikeri, 2 Labaratovar Teknikeri, 2 Radyoterapi teknikeri ve Fizik Tedavi ve Rehebilitasyon teknikeri olmak üzere 21 Diğer Sağlık Personeli pozisyonunda ve toplamda Süleyman Demirel Üniversitesi bünyesine 93 kişilik boş pozisyon ile sözleşmeli olarak alım yapacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Süleyman Demirel Üniversitesi alımını yapacağı yukarıdaki pozisyonlar için adaylardan, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından lise mezunları için KPSSP94, Önlisasn mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden puan almış olmak nitelikleri aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvvuru yapacak adaylar, ilanın yayımlandığı tarih itibari ile en geç 15 gün içerisinde başvurularını gerçekleştirmeleri gerekldir. Buna göre adaylar başvurularını en geç 21 Mayıs 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular Süleyman Demirel Üniversitesi resmi internt sayfasından temin edilecek başvuru formu, Nüfus Cüzdanı Fotokopisi, Mezuniyet belgesi ve KPSS sonuç belgesi ile birlikte Süleyman Demirel Üniversitesi, Üniversite Hastanesi Başmüdürlüğü Doğu Yerleşkesi Çünür/ISPARTA adresine şahsen başvuru yapılacaktır.

İlanın tam Metni

Editör: TE Bilisim