Sosyal Güvenlik Kurumu 10 Nisan 2017 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesindeki personel eksikliğini gidermek amaçlı farklı pozisyon ve niteliklerde toplamda 193 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek. Adaylardan 2016 yılına ait Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranacak. Ayrıca ilana sadece Önlisans mezunları başvuru yapabilecektir.

ADAYLARDAN ARANAN NİTELİKLER:

Sosyal Güvenlik Kurumu alım yapacağı 193 sözleşmeli personel adayından;

Sosyal güvenlik kurumundan emekli veya yaşlı aylığı almıyor olmak,
657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak,
2016 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Önlisans mezunları için KPSSP93 puan türünden en az 80 puan almış olmak
Yapılacak Güvenlik soruşturması veya arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek,
Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmaması, 
Görevini yapması engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmaması, 
Diploması alan belirlemeyen, yalnızca önlisans derecesi veren adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır.

Bu şartları taşıyan adaylar başvuru yapabilir. 

HANGİ BÖLÜMLERDE ALIM YAPILACAK:

Sosyal Güvenlik Kurumu alım yapacağı bölümler, Bilgisayar , Bilişim ve İletişim Teknolojisi ,Bilgisayar Donanımı ,Web Teknolojileri ve Programlama , Bilgisayar Operatörlüğü ve Teknikerliği ,Bilgisayar Operatörlüğü,Bilgisayar Programcılığı ,Bilgi İşlem ,Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama ,Bilgisayar Programlama,Bilgisayar ve Enformasyon Sistemleri ,Bilgisayar Teknolojileri ve Yönetimi,Bilgisayar Programcılığı (İnternet) , Bilişim-Yönetim,Bilgisayar Teknolojileri ve Bilişim Sistemleri ,Bilgisayar Teknolojisi ,Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri , Bilgi ve İletişim Teknolojileri/Bilgisayar , Bilgisayar Bilimleri.

SON BAŞVURULAR VE BAŞVURU ŞEKLİ;

İlana başvuruda bulunmak isteyen adaylar, başvurularını en geç 24 Nisan 2017 tarihi saat 23:59 a kadar yapmaları gerekmektedir. Başvurular, https://uyg.sgk.gov.tr/kdsinavbasvuru/AnaSayfa.do  sayfasından doldurlayacak başvuru formu ile elektronik ortamda yapılacaktır.

İlanın Tam Metnine Buradan Ulaş.
Editör: TE Bilisim