Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü 09 Eylül 2016 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak amaçlı farklı niteliklerde ve pozisyonlarda toplamda 11 kişilik boş kadrosu ile Sözleşmeli olarak personel alımı yapacak. Adaylara yüksek maaş ödenecek. Her pozisyon için ödenecek maaş farklıdır. Ayrıca alınacak adaylardan herhangi sınav şartı aranmıyacaktır.

KADROLAR VE ARANAN NİTELİKLER:
  • 4 yıllık yükseköğretim kurumlarının Hava Trafik Kontrolörlüğü eğitimi veren bölümlerinden mezun olmak veya mesleğinde tecrübeye sahip bulunmak (Sivil hava trafik kontrolör lisansı ile çalışmış olmak.). İngilizce dilinden, Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavından (2012 Mayıs-Kasım KPDS, 2013, 2014, 2015, 2016 yıllarında düzenlenen YDS ve e-YDS) başvuru tarihi itibariyle en az (C) düzeyinde puan almış olmak veya Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığınca denkliği kabul edilen ulusal ve uluslararası düzeydeki sınavlardan bu puana denk puan almış olma şartı ile 3 adet Hava Trafik Kontrolorü,
  • Tıp Fakültesi Mezunu olmak şartı ile 2 adet Uçuş Tabibi,
  • Geçerli Hava aracı bakım lisansına sahip ve Bakım konusunda lisanslı 3 yıl tecrübeye sahip 3 adet Uçuş teknisyeni,
  • Geçerli hava aracı bakım ( helikopter ) personel lisansına sahip ve bakım konusunda 3 yıl lisanslı olmak şartı ile 3 adet Helikopter Makinisti,
BAŞVURULAR:

Başvuruda bulunacak olan adaylar, en geç 23 Eylül 2016 tarihi satt 16:00 a kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular http://web.shgm.gov.tr/tr/preview/5151-4b-hizmet-sozlesmeli-personel-is-basvuru-formu adresinden yapılacaktır.
Ayrıca aylık bürüt ödenecek ücretlere, başvuru sırasında istenilen belgelere ve diğer bilgilere ulaşmak için Buraya Tıklayarak ilanın tam metnine ulaşabilirsiniz.