Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü personel alımı gerçekleştiriyor. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere sözleşmeli oalrak alım yapacağını belirtti. Yayımlanmış olan ilana göre toplamda 5 sözleşmeli personel kadrosu ile farklı niteliklerde toplamda 5 kişilik kadro ile sözleşmeli olarak Uçak Pilotu alacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü alımını yapacağı pilot adaylarından bazı nitelikler aramakta olup bu nitelikleri taşıyan adayların başvuruları kabul edilecektir. Buna göre adaylarda, ATPL yetkisinde CPL/IR lisans ve yetkisine sahip olmak, İngilizce biliyor olmak ( iyi Derecede ), 68 Yaşını doldurmamış olmak ve Uçuş tecrübesine sahip olmak şartları aranacaktır.

Buna göre, 0-10 yıl arası mesleki tecrübeye sahip olanlar: 13.920,97 TL,  10-20 yıl arası mesleki tecrübeye sahip olanlar: 14.240,06 TL 20 yıl üzeri mesleki tecrübeye sahip olanlar: 15.181,07 TL maaş alacaklardır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başlayabilir ve en geç 29 Haziran 2018 tarihi saat 16:00 a kadar yapmaları gereklidir. Buna göre başvurular, kadar http://web.shgm.gov.tr/tr/preview/5773-pilot-basvuru-formu web adresinden yapılacaktır. İlanın tam metnine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim